fredag 24. februar 2017

To gode dager på rad!

Dagen i dag har også vært god, sjeldent det skjer to dager på rad så da er det ekstra kjekt når det skjer! Den startet med en telefon fra nav-saksbehandleren min, hun hadde endelig fått meldingen min, er jo over en uke siden jeg sendte den jo. Syns det er et veldig dårlig system de har når det gjelder å få tak i saksbehandlere altså! Når jeg sendte meldingen stod det at jeg skulle få svar innen fire virkedager, på den femte dagen fikk jeg et svar om at meldingen var videresendt til saksbehandleren min, det var på onsdag, og først i dag dukket den opp hos henne... Hun sa at det hadde tatt et par dager, da bare sa jeg - det har jo tatt over en uke jo! det var visst en ny erfaring for henne. Videre sa hun at jeg kunne jo alltid ringe, da lo jeg bare, det er jo håpløst å ringe nav og få tak i akkurat den man vil prate med! tror hun var litt enig i det.

Iallfall, jeg fikk nå et svar på meldingen med et par linker sånn at jeg kunne lese mer om det hun snakket om. Men altså, jeg ble absolutt ikke det spor klokere! Nå begynte hun plutselig å snakke om tiltak som varer i 17uker, ni av de er gruppeuker, der man starter i det små med 2,5time daglig oppmøte fem dager i uken og så trapper man oppover til tredve timer de to siste ukene... det går bare ikke for min del! Humlen og jeg snakket om det forrige uke og hun sa at hun ikke vil at jeg skal binde meg til noe med oppmøte hver dag, det blir alt for mye for meg, jeg er veldig glad for at hun passer på meg!

Formiddagen gikk til yoga med Sommerfuglen, det var veldig kjekt! Vi var en liten gjeng på syv stykker inkludert henne, og jeg klarte nesten alle øvelsene, med noen modifikasjoner, hehe:p Når timen var over begynte vi å prate, det viser seg nemlig at vi har en felles bekjent, så det var litt morsomt. Hun skulle videre til tannlegen, håper det gikk bra for det hun skulle hørtes ikke særlig godt godt ut! Dessverre har hun avlyst formiddagstimene neste uke, for ellers hadde jeg dukket opp på de! Eller, hun har på tirsdag men da skal jeg på strikkeklubben, kan jo droppe det men jeg har ikke så lyst til det. Men når vinterferien er over skal jeg på mer yoga igjen da!:D

På vei hjem stoppet jeg ved svanene og matet de litt med halve lunsjen min, småfuglene fikk også litt mat, prøvde å mate endene men jeg tror svanene og måkene har skremt dem litt for de virker litt redde. Det var så hinsides deilig med sol og jeg håper virkelig at det blir slik hele uken som kommer også, spesielt når Humlen og jeg skal ha turtime!

Nå er det tv og strikketøy som står på planen for resten av denne fredagen, har lovet beina å gjøre minst mulig for de er litt misfornøyde etter gåingen i formiddag, tror jeg må finne litt sjokolade også, er jo helg se!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar