onsdag 22. februar 2017

I sjokk!

Wow! fikk nettopp tilbake et strikkeprosjekt, en av ekspertene på strikkeklubben tok det med seg hjem i går for å fikse det litt, trodde jeg! Men altså, hun har jo fikset alt sammen! jeg trodde hun bare tok lusene men jammen santen har hun jo tatt ALT av mønster som var strikket litt for stramt! For en fantastisk dame altså! 

Morgenen var litt så som så, beina fant jo ut at de ikke trengte å gjøre noe siden jeg ikke skulle til Humlen likevel. Men jeg fant ut at jeg måtte ut likevel, bommet vanvittig på bussen og fant derfor ut at jeg skulle gå et lite stykke slik at jeg fikk en buss litt fortere enn om jeg hadde ventet hjemme. Den ideen var alt annet enn lurt altså! Beina var ikke med på det og begynte å frese skikkelig fra seg etter et lite stykke. Det var ikke gøyt og jeg gikk nedover med tårer i øynene... siden jeg var nærmere bussen enn huset fortsatte jeg å gå, jeg kjente at selv om beina ikke hadde det så veldig kjekt så trengte resten av meg både luft og bevegelse! Om akkurat det var så veldig lurt vet jeg ikke helt da, samtidig så var det veldig godt med både vind og regn i ansiktet! 

Målet med turen var uansett legekontoret og de gode Englene! Heldigvis var Sjefsengelen og nestkommanderende sjefsengel tilstede:D Var så heldig å gå innom de når det ikke var noen andre pasienter tilstede, da kunne vi stå og skravle litt håndarbeid, hihi! Engel V fikk oppskriften på sjalet og både hun og Engel I måtte jo selvfølgelig studere sjalet jeg hadde på meg og de syns det var veldig fint og mykt!:D Det var veldig koselig å prate med de, vi pratet jo veldig mye når Solstrålen jobbet der, da ble jeg veldig ofte stående og prate litt med de etter timen hos henne. Men nå er jeg jo knapt innom legekontoret, på et halvt år har jeg hatt en eneste legetime, det er litt av en forskjell fra når Solstrålen jobbet der og jeg som regel hadde ukentlige legetimer hos henne.

Nå skal jeg høre litt på beina, de er litt sure fordi jeg ignorerte de så hinsides i formiddag, men jeg tror de godtar at jeg strikker samtidig da! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar