tirsdag 7. februar 2017

Ups, kvelden har visst forsvunnet den...:p
Dagen har vært lang, er ikke helt i form, ble litt småpjusk i helgen, tilfeldig eller ikke med pass av syke barn er ikke så godt å si. Lille sjuklingen var heldigvis helt smittefri grunnet antibiotika da men uansett så er det noe som skurrer i halsen min... Om jeg ikke blir bedre får jeg heller ta turen innom legekontoret for en sjekk, høyst sannsynlig går det over uten at det skulle bli nødvendig da!

På strikkeklubben i dag fikk vi deilige lapper, vi har nemlig en lappemester blant oss, jeg har aldri smakt så gode lapper som det hun lager altså! Alldeles nydelige! Ellers gikk det i strikking og skravling, koselig men å diskutere religion med gamle damer bør man absolutt ikke gjøre, det fikk jeg erfare i dag, ehehe... jada, litt vel ekstremt trangsynte med tanke på at vi lever i 2017, men men, de får bare mene det de vil mene!

I morgen er det tid for en prat med Humlen igjen, vi skal være litt nerdete sammen og det tror jeg kan bli både interessant og lærerikt, og helt sikkert litt morsomt også! 

Nå skal jeg gå og legge meg sånn at jeg kan si at jeg var i seng før midnatt, eller, jeg må pusse tennene først så jeg får heller si rett over midnatt, hehehe:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar