søndag 12. februar 2017

Fullmånesyke?

Da er en lang uke endelig over! 
Jeg håper denne uken som kommer kan bli veldig mye roligere! Har heldigvis ikke flere avtaler enn normalt, eller, en ekstra men den går forhåpentligvis under en plussaktivitet! (yogatime) Og så vurderer jeg å bytte ut strikkeklubben på tirsdag med enda en yogatime men jeg er ikke helt sikker om jeg gjør det likevel! jeg sikler også på en tredje yogatime på fredag, problemet er bare at den krasjer litt med Fysio-damen da den starter bare tredve min etter timen hos henne er ferdig. Yogastudioet er ikke så langt unna henne men det blir bare stress og jeg tror heller ikke jeg klarer å komme dit så fort dessverre.

Morgendagens plan er å gå på tur med boller og kakao i sekken! Vet ikke helt hvor jeg skal gå men det må være i skogen tror jeg! Aller helst skulle jeg ha tatt turen til Humleplassen for der er det lenge siden jeg har vært nå altså! Tror det faktisk er flere måneder siden, mulig siste turen dit i høst var med Humlen og vofsen hennes. Men jeg vet ikke helt om det vil la seg gjøre med å gå dit nå rett og slett.. for det siste stykket er en sti i skogen med masse røtter og bløte områder + en skråning som ikke alltid er like lett å gå i for min del. Det lureste er å vente til det har tørket litt opp, at våren får tørke stien pittelitt slik at jeg er helt sikker på at det ikke er noen glatte partier der. For om jeg faller i skråningen kan elven være der jeg lander, det frister absolutt ikke! 

Men jeg må se hvordan beina mine har det i morgen, de hadde det nemlig ikke noe kjekt i går kveld, ei heller i dag forresten. Men kvelden i går var skikkelig ille, beina fikk det bare verre og verre og jeg klarte ikke å gjøre noe som helst for at de skulle få det bedre... tror kanskje de ble rammet av fullmånesyke, om det er noe.

Nå skal jeg spise litt kvelds og muligens se finalen av Farmen Kjendis, men jeg vet ikke helt om jeg gidder likevel, har nemlig ikke fulgt med så veldig mye, bare sånn halvveis en episode eller tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar