tirsdag 28. februar 2017

Månedsoppdatering

Vel, da er februar straks over!
Måneden har vel gått litt sånn i bølgedaler, den startet jo med at jeg ble syk og jeg forble jo syk i en hel uke, det tappet meg for energi.

Jeg har hatt noen lærerike timer hos Humlen! Spesielt godt likte jeg timen vi hadde 8.februar, da var vi litt nerdete og gikk igjennom blant annet ppt-rapporten som ble skrevet for mange, mange år siden. Humlen sa mye som jeg ikke hadde tenkt på og jeg likte også at vi hadde samme tanker om ting som skjedde i barnehagen, blant annet ting som absolutt ikke skulle ha skjedd i det hele tattt! 

Ellers har jeg vært på yogatimer, betraktelig færre enn i januar men jeg tror det vil bli bedre etterhvert! Dessuten gjør jeg jo yoga hjemme hver dag, men yogatimer med lærere er betraktelig gøyere enn å gjøre det alene hjemme! Har endelig kjøpt meg bolster og den er jeg blitt innmari glad i! Jeg har lest masse, det går fremdeles i Sagaen om Isfolket! I går begynte jeg på bok 25, det er 47 tilsammen, så jeg har heldigvis en del bøker igjen! Tror ikke jeg har lest andre bøker enn bøker i den serien nå i februar:p Har visst ikke hørt på noen lydbøker, det tror jeg må gjøre noe med altså!

Måneden startet også med et endelig diagnosesvar, egentlig kom det svaret i januar men jeg oppdaget det ikke på helsenorge før vi hadde bikket over i februar, det kom heller ikke i posten før flere dager senere. Faktisk har jeg gått betraktelig mindre enn hva jeg gjorde i januar, men så har jeg heller ikke gått på kurs mer enn en dag denne måneden da:p CMT`en har vært på bærtur, beina har ofte vært veldig vonde og kalde, det tærer veldig på energien og jeg har vært mye sliten. Skjeiteorien har trengt seg enda mer under huden på meg, selv om det fortsatt er vanskelig og klare å vurdere mengden energi på forhånd! Men jeg tror det vil gå seg enda mer til etterhvert, tar bare litt tid rett og slett!

Det har også vært mye strikking, har kommet godt i gang med et gammelt prosjekt takket være noen av damene på strikkeklubben og deres uvurderlige hjelp og heiing! Det ser ut som om prosjektet kan være ferdig innen rimelig tid, men hvor fort prosjektet blir ferdig avhenger av hvor fort jeg strikker! Mulig jeg kan levere det til montering om en uke, men da må jeg strikke hver eneste dag!

Fysio-damen må jo også nevnes! men det har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye hos henne da, det går mest i strekking, tøying og bøying. Har også hatt et par turer innom legekontoret, en syk Rakett førte til at det dro ut med å få fornyet henvisningen til Fysio-damen. Det igjen førte til flere samtaler med de herlige Englene, spesielt Sjefsengelen og nestkommanderende Engelen, de to er helt fantastiske! Sjefsengelen er jo også veldig opptatt av strikking, så det er veldig ofte det som er samtaleemne når vi prater sammen, hihi:p 

Hmm, klarer ikke å komme på noe mer nå tror jeg! Så takk for denne gang, kjære Februar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar