lørdag 11. november 2017

En bærepose full!

I dag har jeg kanskje muligens hatt et lite snev av mer energi enn hva jeg har hatt på ganske lenge! Eller muligens det bare var et speilbilde i energiskålen min, akkurat sånn som i tegnefilmene når det plutselig kommer til syne en vannkilde i ørkenen... Men uansett så har jeg tatt det med ro, iallfall litt! Har ikke funnet på så veldig mange sprell, bare ett egentlig, haha:p

På torsdag var jeg jo innom min lokalbutikk for å se hvor billig jeg kunne få posene med lakrisbåter som hadde best før-dato i slutten av september. Dessverre måtte jeg gå ut derfra uten en eneste pose med lakris... Men i går kveld så skravlet jeg med Pinnsvinet og hun sa plutselig at hun hadde snakket med S på butikken tidligere på dagen. Og S hadde spurt henne om hun kunne gi meg beskjed om at jeg måtte komme innom butikken etter klokken elleve fordi hun hadde noe til meg:p Så når klokken var litt over ett kledde jeg på meg regntøy, gikk min lille rute for å få en minitur og litt luft og endte opp på butikken. Der så jeg heldigvis S med en gang, så da spratt jeg bort til henne! Hun strålte opp og sa at hun hadde noe til meg, vi gikk bak den ene kassen og der hentet hun en bærepose, oppi der lå det hele SEKS POSER med lakrisbåter! Snakk om lykke altså! Det var sjefen som hadde bestemt at jeg skulle få noen av posene selv om de hadde gått ut på dato siden S hadde snakket med henne på torsdag! Så nå kan jeg gomle lakrisbåter i lang tid, så lenge de ikke blir harde og sånt da!

Litt tidligere i kveld gikk jeg til angrep på stuen min! jeg ryddet vekk alt som har med symaskinen og gjøre, gjorde litt om på ting, støvsugde og kunne endelig rulle ut yogamatten min igjen! Nå kan jeg endelig holde på med strikking igjen, har et prosjekt som bør bli ferdig fort, men etter det er det bare glad-strikk og kanskje det blir strikket en julegave eller to også!

Nå er det tv, strikketøy og cola:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar