søndag 26. november 2017

En normal søndag


I dag har jeg strikket litt over en halv sokk, sokk nummer 2 ble faktisk ferdig før sokk nummer 1, hahahaha!:p gjort yoga, skravlet i rundt to timer i telefonen, først en lang stund med en tidligere nabo og så en liten stund med Pinnsvinet, rocket litt og glodd masse (alt for mye) på TV. Med andre ord har det vært en helt normal søndag for Live, haha!:p

Jeg har også sett på Dokumentar2 og i den anledning må jeg bare sende en ekstra takk til Solstrålen! Årsaken er at hun verken tvang eller prøvde å overtale meg til å prøve mer antidepressiva etter at jeg hadde prøvd tre forskjellige! Silje Marie som Dokumentar2 handlet om i kveld pratet nemlig med en professor i psykiatri og han sa så fint at om man hadde prøvd et par forskjellige uten at det virket var det ikke noe poeng i å prøve noe mer. Og jeg er veldig glad for at Solstrålen sa at vi bare kunne ta en fullstendig pause når vi så at jeg ikke hadde noen virkning av det jeg gikk på, og så vurdere det etterhvert. For som hun så fint sa så er det jo ikke noe vits å gå på det når jeg har det like greit uten!


Uken som kommer blir heldigvis en normal uke for min del, det er iallfall håpet da! jeg er litt sårbar for endringer ut forbi vant struktur, det var det Humlen og jeg konkluderte med når jeg var hos henne sist. Mulig jeg faktisk også skal en tur til Solstrålens arbeidsplass, det skal være et opplegg der på onsdag som hadde vært litt gøyt å få med seg men jeg må høre med Blomsterdamene om hvor lenge det varer. Siden jeg skal til Humlen så kan det ikke vare for lenge om jeg skal være med, eller, jeg kan jo bare gå før det er ferdig for det er heldigvis ikke så langt å gå til henne derfra!

Nå skal jeg strikke et par omganger til på sokk nummer 1 og så satser jeg på at jeg innen rimelig tid blir trett nok til å legge meg!

God natt og god uke!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar