tirsdag 14. november 2017

Epikrisen kom!

Endelig har epikrisen fra smerteklinikken blitt tilgjengelig! Dessverre, men ikke helt uventet, som vanlig full av feil. Flere av de er gamle feil som henger igjen i epikriser fra tenårene. Så de er det ikke så veldig mye å gjøre noe med da, selv om det kan være grådig irriterende da! Men overlegen jeg var hos nå klarte faktisk å gi Humlen et guttenavn, hun skrev at jeg går ukentlig til behandling hos "Per Hansen" istedenfor Humlen Hansen, haha!:p

Overlegens konklusjon er iallfall følgende:
Pasienten ønsker i første rekke å få etablert oppfølging for CMT ved UNN. Hun har time der i begynnelsen av 2018. 

Saken er drøftet i tverrfaglig team. Slik situasjonen er nå er pasienten allerede fulgt opp av nevrologisk avdeling ved HUS og det er planlagt oppfølging ved UNN. Hun har et godt etablert behandlingstilbud rundt seg og har på det nåværende tidspunkt ikke ønske om omlegging av medikamentell behandling, og har ikke behov for oppfølging hos psykolog. Hun ønsker hjelp til utprøving av TENS. Hennes lokale fysioterapeut er velkommen til å kontakte Seksjon for smertebehandling og palliasjon for veiledning i bruk av og utprøving av TENS for pasienten.

Og ut i fra denne kan årsaken til at det har tatt nærmere tre uker å få epikrisen være at saken har blitt drøftet i det derre tverrfaglige teamet. Jeg er ikke helt fornøyd med siste del av konklusjonen forresten! Det hadde vært mye bedre om JEG kunne ha fått opplæringen av TENS selv istedenfor at Fysio-damen eventuelt får det! Ikke vet jeg om hun vil være med på dette heller, reaksjonen hennes når jeg sa det etter at jeg nettopp hadde vært der var litt sånn tja og jeg fikk følelsen av at det kanskje ikke er så interessant for henne... Men det er godt mulig jeg tar feil altså! Får høre med henne når jeg er der neste gang, kanskje hun er positiv til det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar