mandag 27. november 2017

Snart vinter!

Shit! november er jo straks over! hvor har måneden egentlig blitt av? 
Høsten er straks over og på fredag er det både 1.desember og vinter jo! Tror det er på tide å finne frem julegardinene mine, de må jo både vaskes og strykes, og det er kjedelig det! men samtidig så er det kjekt når de er på plass da!

Dagen i dag har gått til litt forskjellig. Den startet ikke særlig bra og jeg var veldig stressa når jeg styrtet ut av huset litt over halv ett! Hadde bare fire minutter på å komme meg til busstoppet og det gikk heldigvis, i tillegg var bussen to minutter forsinket så det var ganske greit! Turen gikk til Fysio-damen men der gjorde vi ikke så veldig mye annet enn det vi alltid gjør. Hun fikk epikrisen fra smerteklinikken men endte opp med å makulere den siden jeg ikke ville ha den tilbake. Siden hun gjorde det så regner jeg med at hun egentlig ikke er så interessert i å få veiledning fra dem når det gjelder bruk av TENS. Men men, jeg får satse på at jeg blir god på det på egenhånd da, selv om det egentlig hadde vært veldig greit med litt veiledning iallfall.

I morgen skal jeg på strikkeklubben, garn og oppskrift ligger klart, må bare finne pinner. Skal strikke tovevotter i julegave til en ung frøken som har emigrert til østlandet, men jeg har også med meg mer sokkegarn sånn i tilfelle jeg har mer lyst til å strikke sokker enn votter, hahahaha:p Og i tillegg har jeg med sokkene jeg ble ferdig med i sted, det er en del tråder som må festes, det er jo gørrkjedelig men det må jo gjøres!

Men nå tror jeg at jeg skal pakke sekken og etterhvert finne sengen. God natt og sov godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar