torsdag 2. november 2017

For et fantastisk høstvær det har vært i dag!
Turen til Sommerfuglen gikk lekende lett rett og slett fordi det var så deilig å være ute! Det blåste en del men det gjorde ingenting, jeg var nemlig godt kledd og slapp å fryse!

Yogatimen var veldig bra, vi gjorde noen nye øvelser i dag. Jeg klarer ikke alt fordi jeg er så hinsides stiv i kroppen, men det gjør absolutt ingenting! Sommerfuglen er veldig flink på å se hver enkelt som er der og er god på å gi oss som ikke alltid klarer alt litt enklere øvelser!

Når timen var over gikk jeg for å ta bussen hjem, jeg kjente at det å gå var ikke helt okey. Selv om det tar mye lengre tid å ta bussen gjorde det ikke noe. For når jeg stod på busstoppet kunne jeg stå og kjenne den herlige solen i ansiktet, det var noe jeg trengte!

Vel hjemme igjen var det bare å hoppe i koseklær og lande i sofaen! Jeg endte opp med å ta en liten lur, jeg var så sliten og trett at jeg klarte ikke å motstå fristelsen når sovemonsteret dukket opp og ville tulle meg inn i søvnen:p Men jeg holdt meg innenfor reglene - maks tredve minutter (var ikke mer enn ca. 20 i dag) og før klokken 18.00!:p Resten av kvelden har vært like lat som ettermiddagen, det har gått i tv, litt strikking, mye skriving og litt snapping med Tulipanen!:p Jeg har bombadert henne litt med sånne tullete videoer, hahaha:p

I morgen har jeg bare en eneste avtale og så er det helg! Forhåpentligvis klarer jeg å ha en veldig rolig helg, jeg har nemlig ingen planer eller avtaler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar