torsdag 21. april 2016

Dagens vinnerlykke

Lykken er å vinne et gavekort på 1000kr når man sitter på bussen og skraper lodd på mobilen!:D Det er digg, da kan jeg shoppe litt! Det er veldig sjelden jeg vinner, kanskje 25kr på et skrapelodd i ny og ne, og ihvertfall enda mer sjelden jeg vinner så mye som i dag! Hmm, kan få en del Mummi-kopper for gavekortet da, hehe!:p men jeg tror egentlig at jeg har nok av de, 18-20kopper står i skapet mitt:p skålene derimot har jeg bare fire stykker av. Eller så kan jeg faktisk bruke det på serviset jeg begynte å samle på i fjor, det har jeg ikke så veldig av. Hmm, får ta en tur og se om jeg finner ut av det rett og slett, forhåpentligvis har jeg litt tid på meg innen det går ut.

Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag, var en tur innom Fretex, alltid gøyt det, men jeg fant ingenting jeg hadde lyst på. Men det jeg derimot fant på Ark var "Jeg er pilgrim" (eller noe sånt) til dagskupp! kostet bare 99kr. Karamell snakket nemlig om denne boken og bøker hun anbefaler er som regel veldig verdt å prøve har jeg fått erfare!:D

Beina er helt på bærtur i dag! Smertefulle med andre ord men jeg har ikke gjort noe som skulle tilsi at de er såå vonde. Jaja, jeg har jo gjort mye denne uken, hatt avtaler tre dager på rad, og stress er noe som kan gjøre de verre, så egentlig er det ikke så veldig rart! Men jeg håper de kan roe seg ned litt for jeg vil gjerne ut på tur i morgen! Det er meldt pent vær og ikke en dråpe regn, så planen min er å gå mer på stien jeg gikk forrige fredag. Bare at denne gangen skal jeg ikke gi meg før jeg har gått enda lengre, jeg trenger å male litt mer på bildet av tankeelven i hodet mitt og da er det veldig greit å gå langs en elv!

Nå skal jeg slenge i hop en pizzadeig, lenge siden jeg har spist hjemmelaget pizza nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar