onsdag 20. april 2016

Jeg vil flytte!

Jeg drømmer om et nytt sted å bo! Jeg vil flytte herfra men det er vanskelig å finne seg et nytt sted, spesielt i det området jeg vil til... Ulempen er at jeg går på AAP og dèt er ikke alle huseiere så glad i! de vil helst ha folk i fast jobb med stabil inntekt, aap er jo forsåvidt stabilt det også men ikke alle ser den siden av saken. Fordelen er at det nærmer seg mai og juni, noe som betyr at det gjerne er en del studenter som flytter ut, så da må jeg bare holde øynene oppe! Mulig jeg ender opp med å måtte pakke ned litt ting og ha på et lager og bo litt mindre for en periode? ikke det at jeg egentlig vil det men jeg er litt åpen for det om nødvendig.

Humlen og jeg snakket mye om dette i går nemlig, hun har fått med seg at jeg ikke er så glad i dette området. Noe av det hun sa til meg var at jeg må finne meg et sted hvor jeg er trygg, et sted hvor jeg kan kjenne at jeg har en god og trygg havn og kjenne at jeg lander litt, det klarer jeg ikke helt her jeg bor nå. Det er symptomer, både fysiske og psykiske, som jeg må passe på, dermed er det veldig komplekst og da gjelder det å ta vare på seg selv, det gjør det jo forsåvidt uansett da. Jeg skal kjenne at jeg har det bra, det har jeg ikke så veldig nå, derfor er det viktig å få det enda bedre. Det er jo jeg som er viktigst og står øverst på pallen i livet mitt og derfor må jeg passe på meg selv! Dette har også vært tema hos Solstrålen maaaange ganger, jeg har en tendens til å sette alle andre foran meg selv. Mine egne ønsker og behov havner bakerst i rekken, det er jo en god egenskap å hjelpe andre men alle egenskaper er på godt og vondt. Og i mitt tilfelle heller det gjerne litt mer over på det vonde enn det det bør. Som Solstrålen sier så er det litt selvutslettende tendenser rett og slett!
Men jeg har lovet både henne og Humlen at jeg skal forsøke og være grei mot meg selv! 

Nå skal jeg spise kvelds og finne sengen etterhvert. Eller, aller først må jeg rydde gulvet, jeg begynte nemlig å rydde i papirer i sted. Det resulterte i at stuegulvet nå flyter litt over rett og slett, hehe:p Men det var bra at jeg gjorde det da, jeg gikk nemlig løs på en megastor haug med kvitteringer! Den eldste jeg fant er 14-15år gammel, i tillegg var det masse kvitteringer på blant annet både PCer og klær som ikke finnes her lengre:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar