fredag 22. april 2016

Tur ble til frisørtime:p

Dagens planlagte tur ble byttet ut med en frisørtime, hehe:p Ble en stor forandring og litt (veldig) uvant, men også veldig deilig!:D Frisøren min bare lo når jeg kom til han og sa hva jeg hadde lyst til, han syns jeg er litt vel ubesluttsom, forrige gang jeg var hos ham hadde jeg nemlig en helt annen plan for håret fremover, hehe:p Han fikk litt frie tøyler så da ble han fornøyd!:p Men jeg kommer garantert til å få sjokk i morgen tidlig når jeg ser håret i speilet:p

Etter at jeg hadde klippet meg dro jeg til kjøpesenteret hvor jeg hadde vunnet et gavekort. Jeg hentet det og tok meg en tur i noen av butikkene men jeg fant ingenting jeg ville bruke det på. Heldigvis har jeg nesten et år på meg å bruke det før det går ut, så det er veldig greit! I tillegg så kan jeg bruke det flere steder og ikke bare på det senteret, sånn jeg trodde først da:p

Ettermiddagen og kvelden har ikke gått til så veldig mye fornuftig. Når jeg kom hjem hadde jeg så vonde og kalde bein at jeg bare måtte pakke dem inn i masse ull og håpe at de ville tine. Først nå har de fått varmen tilbake, så det tok veldig lang tid. Vanligvis kan det hjelpe å sove, tro det eller ei, men jeg var ikke trett og ikke vil jeg ødelegge døgnrytmen min heller så da lot jeg være. Egentlig er det litt merkelig at søvn hjelper for jeg kan nemlig våkne med iskalde bein både midt på natten og om morgenen. CMT er en sykdom som ikke er så veldig enkel å bli klok på rett og slett!

Heldigvis er det helg nå da! Det har vært litt for mye som har skjedd denne uken, så jeg håper helgen blir like rolig som jeg har planlagt! Skal iallfall mye til for at jeg forandrer den planen! Hodet mitt trenger å roe seg ned, det har vært stappfullt og mer enn det... Heldigvis har øvelsen Humlen lærte meg på tirsdag funket ørlitte grann, må uten tvil øve mye, mye mer men det er iallfall et lite skritt i riktig retning. 
Neste uke er heldigvis litt roligere, har per nå bare to avtaler + planer om å gå på tur da siden jeg ikke gjorde det i dag, solen skal skinne flere dager og det må benyttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar