onsdag 13. april 2016

Et koselig lunsjbesøk!

Jeg glemte jo helt å fortelle at jeg fikk noen etterlengtede klemmer fra Bamse og Karamell i dag! For når jeg var ferdig på sykehuset dro jeg nemlig ut til de, når jeg kom var de på vei til å spise lunsj så det passet jo veldig bra! Litt mat fikk jeg også men denne gangen var det ingens lunsj jeg spiste opp, haha:p

Det var veldig godt å være der en stund, jeg fikk pratet en del med Bamse og han ble oppdatert på saken min. Han syns også det var veldig kjekt at jeg har startet hos Humlen! Jeg kjenner at det hjalp å dra ut dit etter sykehuset og jeg er innmari glad for at de var der!
Karamell skulle få låne boken jeg holdt på å lese ut, så når Bamse snakket i telefonen leste jeg den ut slik at hun kunne få den med seg. 

Sitter i sofaen og holder på å sovne, mon tro om søvnen endelig har funnet veien tilbake til meg? det hadde iallfall vært veldig greit! Men før jeg kan legge meg må jeg nesten spise litt kvelds siden jeg er sulten. 

Satser på at denne natten blir bedre og at morgendagen blir solfylt! Jeg har nemlig planer om å gå løs på det ene turtipset Humlen kom med når jeg har vært hos Solstrålen, iallfall om formen tillater det, det mulige regnet skal iallfall ikke stoppe meg:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar