onsdag 6. april 2016

Nok en natt var fullstendig håpløs for min del... Føltes ut som om jeg ikke hadde sovet et sekund når jeg våknet i morges, sannsynligvis sov jeg mer enn jeg tror da.

Humøret mitt var skikkelig på bånn når jeg våknet, kanskje ikke så rart når det var andre natt på rad med elendig søvn. Det resulterte i at jeg ikke hadde lyst til å gjøre noe som helst, ikke hadde jeg lyst til å stå opp og jeg hadde ihvertfall ikke lyst til å være frivillig slik jeg alltid er om onsdagene! Heldigvis skulle jeg ikke være noen sted før klokken var tolv, det betydde at jeg ble liggende i sengen lenge. Først klokken elleve satt jeg i sofaen og spiste frokost, en halvtime senere karret jeg meg ut i regnværet og til bussen og kom meg avgårde.

Det var så som så på aldershjemmet, jeg var fortsatt i veldig dårlig humør og det ble ikke noe bedre av at vi endte opp med å synge gamle salmer og sanger... Jeg er veldig glad i å synge og sangene/salmene vi sang er veldig fine. Problemet er bare at flere av de vi sang lærte jeg når jeg gikk på barneskolen og noen av de bringer veldig mye frem i meg...

Når jeg kom hjem landet jeg i sofaen og her har jeg faktisk sittet siden, har ikke orket å gjøre noe som helst fornuftig... utenom å få i meg litt mat da...

I morgen skal jeg heldigvis til Solstrålen! Det gleder jeg meg veldig til for nå er det over to uker siden sist jeg var hos henne og jeg har mye jeg har lyst å fortelle. Solen skal også skinne i morgen, det betyr at jeg sannsynligvis kommer til å gå på tur etter timen, kanskje i skogen sånn som på mandag? må se an formen litt, forhåpentligvis er jeg litt mer oppegående i morgen siden jeg har store planer om å ta sovemedisin og få meg noen timer med skikkelig søvn i natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar