søndag 11. desember 2016

3.søndag i advent

Nok en søndag har gått til litt soving, det var uungåelig dessverre, verken yoga, mindfulness eller øvelser Humlen har lært meg funket og da er søvnen siste løsning... Beina har jo ikke vært særlig blide de to siste ukene og det går kraftig utover energien min... heldigvis har de ikke vært sånt ekstremt vonde men smertene har på en måte vært på full guffe mer eller mindre konstante. Vanligvis går de i bølgedaler men nå i det siste har bølgene vært veldig små og gitt meg veldig sjelden pauser... Det er ufattelig slitsomt! Heldigvis hjelper det litt med søvn på dagen da, beina ble iallfall varme etter at jeg hadde sovet litt og det er jo litt bedre enn ingenting!

Ellers har jeg brukt helgen på å stryke gardiner, herlighet, så jeg hater det!!! men det må jo til når man kjøper nye gardiner og de ikke ser ut da:p Nå er alle hengt opp men jeg er ikke helt fornøyd med hvordan de ser ut da. Gidder jeg å gjøre noe med det? nei, iallfall ikke nå!:p

Denne uken skjer det ikke så veldig mye, iallfall ikke utenom det normale da. I morgen har jeg ingen planer, tror jeg da, tirsdag er det årets siste strikkeklubb, onsdag er det årets siste time hos Humlen, torsdag er per dags dato uten planer og på fredag er det årets siste time hos Fysio-damen. Det er også dessverre den siste timen jeg får gratis hos henne siden den mest teite, idiotiske og kørkete regjeringen har tatt vekk gratis fysioterapi for kronikerne:´( Joda, det er jo greit at egenandelen på frikort har gått ned til 2000kr men det er likevel mye penger man skal ut med når man ikke har så mye å leve for!

Kvelden skal gå til strikking og tv-titting:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar