tirsdag 6. desember 2016

Brev fra NAV

Som vanlig om tirsdagene har jeg vært på strikkeklubben men i dag måtte jeg rett og slett gå hjem allerede halv to. Jeg orket rett og slett ikke å være der lengre til tross for at det var veldig koselig! men beina mine hadde det ikke noe bra, ryggen min streiket litt for jeg skled sånn ned på stolen hele tiden og kroppen generelt var litt misfornøyd fordi natten ikke var noe særlig god og fordi det var en kraftig værforandring i løpet av det siste døgnet... Men heldigvis er det en gang til igjen før det er en hel måned juleferie! De åpner ikke før vi er inne i andre uken i januar, snufs! sier bare jeg!

På vei hjem sjekket jeg postkassen, der var det et reklamebidrag eller en slags lokalavis eller noe sånt og et brev. Oi! tenkte jeg når jeg så hvem brevet i postkassen var fra, har de endelig funnet ut at jeg egentlig skulle ha vært oppringt for en måned siden og kaller meg inn til et møte for å hilse på meg? Siden jeg flyttet i sommer byttet jeg også NAV-kontor så det hadde jo på en måte vært naturlig slik at jeg hadde fått møtt saksbehandleren min tenker jeg. Men neida, det var bare et standardisert brev fra Trøndelag eller Tønsberg, eller noe sånt, med beskjed om forlengelse av arbeidsavklaringspengene i et par måneder til! Humlen sa at jeg er veldig heldig når det gjelder de og det har hun jammen meg rett i! 
Dette er jo det tredje kontoret jeg tilhører faktisk, det er også det desidert stilleste! Det første kalte meg egentlig ofte inn på møter, skulle ha meg på jobb-klubb blant annet, men av en uviss grunn ble det heldigvis aldri noe av. Kontor 2 var også litt aktiv men jeg var ikke på mer enn to møter hos dem + en telefon eller to, der var det snakk om en aktivitetsklubb eller noe i den duren men jeg slapp å begynne der for jeg var ikke klar for det når det ble tatt opp. Kontor 3 har jeg egentlig ikke hørt noe som helst ifra siden brevet jeg fikk i dag ikke kom direkte fra kontoret her i området.

Siden jeg kom relativt tidlig hjem fra strikkeklubben i dag, klokken var bare to når jeg landet i sofaen, fant jeg ut at noe måtte finnes på. Å sitte i ro resten av ettermiddagen og kvelden er ingen alternativ! Så den siste timen har blitt brukt til å smårydde, fant ut at det langvarige juleverkstedet mitt skulle pakkes vekk, har sydd nok for en stund fremover og siden ingen ville kjøpe noe på lørdag mistet jeg litt piffen til å fortsette, iallfall sånn med det første da! Siden jeg har kjøpt så mye stoff hadde jeg jo ikke plass til alt mer, derfor ble stoffstykke for stoffstykke lagt i pene bunker før de ble lagt oppe i rollerboksen. Resultatet var faktisk at jeg fikk mer stoff oppi boksen enn det jeg hadde før jeg gjorde det, så med andre ord så funket det! Resten ble puttet oppi en liten boks som egentlig er oppholdsstedet for sjal, skjerf og luer, de ble lagt oppå den andre boksen i påvente av å havne inne i et skap hvor det iallfall er litt plass til det:p

I morgen er det endelig tid for time hos Humlen igjen, det kjenner jeg at jeg gleder meg til! Muligens hun får smake nystekte julekaker, planen er nemlig å bake før jeg skal til henne men det spørs om jeg kommer meg tidsnok opp, hahahaha!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar