torsdag 29. desember 2016

Årets siste torsdag

Natten i natt var veldig god, sånn sett i betraktning av hvordan en vanlig natt egentlig er for meg. Humlen lærte meg en helt genial øvelse forrige onsdag, mest for å legge vekk alle tanker når det blir for mye av det. I natt hadde jeg ikke så veldig mange tanker men jeg prøvde den likevel, det var veldig lurt! Og så "kom" Humle-vofsen til meg, og når hun dukker opp i halvsøvne er det alltid trygt å sovne! Men morgenen var hakket verre, jeg klarte ikke å våkne skikkelig og først når klokken var elleve kom jeg meg opp...:p

Dagen har vært så som så, beina har dessverre ikke hatt det så bra... Så istedenfor å ta bussen inn til sentrum ble det det lokale kjøpesenteret. Det er jo egentlig et gørrkjedelig sted å gå for å være helt ærlig! Men jeg gjorde det likevel, hadde håpet at jeg fant noe kult på salg men det gjorde jeg ikke. 

Når man har vokst opp med masse butikker i nærheten er det en overgang til å komme til et sted der ikke alle butikkene finnes. Og så savner jeg faktisk en skikkelig bokbutikk der inne! Vi har en men den er jeg ikke så veldig begeistret for! Årsaken er rett og slett at de ansatte "overfaller" deg i det du kommer inn i butikken, jeg vil helst gå i fred når jeg ser på bøker, iallfall i et par minutter før jeg blir spurt om jeg trenger hjelp! Det har jeg ikke opplevd så veldig mange ganger at jeg får lov til der inne, så derfor er det sjelden jeg går inn der. Heldigvis har vi en annen bokbutikk i nærheten, tror jeg må teste ut den etterhvert!:p Så ble jeg jo selvfølgelig stuptrett... da tok jeg beina fatt og vandret til busstoppet selv om det var tyve minutter til bussen skulle komme kjørende forbi. 
Likevel var det en veldig lur ting å gjøre! Det viste seg nemlig etter få minutter at jeg nok en gang hadde bommet på rutene og stod på feil busstopp. Heldigvis kom Bussjåføren "min" og hadde det ikke vært han som kom kjørende så hadde jeg bare blitt sittende men da måtte jeg ha ventet fryktelig lenge... Dessverre skulle ikke bussen kjøre videre og dermed måtte jeg gå hjem men jeg hadde en koselig prat med han da, vi begynner å kjenne hverandre litt etterhvert, han har nemlig kjørt på samme rute så lenge jeg kan huske å ha tatt den linjen, nå er det over 11år. Og jeg vil også påstå at han er en av Bergens beste bussjåfører!:D

Ooo, vet du hva?? om litt under to uker skal jeg begynne på yogakurs igjen! Men det er et helt annet kurs enn det jeg har gått på, det beste er at det er såååå mye nærmere at jeg til og med kan gå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar