lørdag 31. desember 2016

Nyttårsaften, beina og strikking

Ja, nå er det ikke så veldig lenge igjen av dette året! Bare 1 time og 45 minutter for å være helt nøyaktig:p

Jeg skrev jo en oppsummering av året i forrige innlegg men jeg nevnte ikke beina så mye. De bør nevnes de også syns jeg, selv om det har vært et smertefullt år så har de jo faktisk gått veldig mye da! Og det må de jo rett og slett få litt kred for! selv om de ikke har det bra så bærer de meg jo rundt dit jeg vil, til tross for noen ganger veldig store protester da men likevel så er de jo veldig gode å ha med seg!! Ikke alltid vi er så veldig enige men jeg tror de er med på at vi som regel kommer frem til en enighet, iallfall nesten da. Er vi ikke enige så består jeg av to deler, ene delen er beina fra knærne og ned og andre delen er fra knærne og opp, er vi enige og på lag så samarbeider hele meg:p

Det ble litt voldsomt å regne ut antall skritt per dag for et helt år men gjennomsnittet ligger på mellom 4000 og 5500skritt daglig. Det er jo egentlig langt under hva som er anbefalt og om du spør LHL er jeg visst midt mellom svært inaktiv og litt aktiv. Men akkurat det bryr jeg meg ikke så veldig mye om egentlig. Tror jeg bare tar en Solstrålen med å si at jeg er jo aktiv hver eneste dag så jeg trenger ikke å være bekymret!

Dagen i dag har blitt brukt til husarbeid, fant ut at jeg ville gå inn i et nytt år med en ryddig leilighet, hehehe:p Jeg har også vasket så og si alt ullet som befant seg på badet, det var veldig greit å få gjort! En tur på butikken tok jeg også, genialt med butikker som er oppe til klokken seks på en sånn dag:p Ellers har jeg strikket masse, masse og er absolutt ikke ferdig med å gjøre det i år:p Middagen ble til hjemmelaget pizza, som heldigvis ble utrolig god! Gårsdagens middag ble absolutt ikke vellykket!

Her på Vestlandet er det jo normalt med julebukker på denne kvelden. Det er utrolig gøyt å gå rundt å samle inn godis, jeg gjorde det selv i veldig mange år:p Men de siste årene har det heldigvis kommet en grådig grei regel når det gjelder julebukker - er utelyset slått av? ja, da ringer du ikke på døren! 
Og jeg følte ikke for å ha syngende barn på døren, så utelyset kom aldri på. Heldigvis respekterte de aller, aller fleste det! Men så kom det en gjeng på noen jenter, de så at jeg satt i stuen når de gikk forbi og dermed ringte de på. Det var litt morsomt for jeg har en luke i veggen, ventil er det vel, som gjør at jeg hører folk rett utenfor, denne gjengen lurte veldig på hvorfor jeg ikke åpnet og en av de foreslo for de andre at jeg kanskje var redd eller at jeg kanskje ikke skjønte hva dette var for noe, da lo jeg litt. Men siden de ble stående og vente både vel og lenge mens de kom med det ene forslaget etter det andre, fant jeg ut at jeg skulle åpne og forklare de det med utelyset. Det er jo greit at de respekterer det, disse jentene var også store nok til å skjønne det også og forhåpentligvis ringte de ikke på andre steder med avslått utelys!

Nå har rakettene begynt å øke i styrke, jeg kjenner at jeg gruer meg litt til midnatt for jeg skvetter veldig mye og det er slitsomt når det er mye på en gang! Men det går jo over, er jo bare i kveld og natt frem til 02.00 det er tillatt.

Nei, nå får jeg finne frem strikketøyet mitt igjen, har planer om å være ferdig med prosjektet innen neste time hos Humlen:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar