onsdag 21. desember 2016

Endelig juleferie:D

Da har min juleferie offisielt startet, må jo ha juleferie jeg også selv om jeg ikke har en jobb å gå til! Og siden Humlen startet sin ferie tidligere i dag, startet min også:p 

I dag gikk Humlen og jeg i matchende kjoler, hun i grått og jeg i blått, hahaha!:p jeg syns det er litt kult at hun kjøpte lik kjole som meg jeg, jeg har forresten hermet etter henne også da men det er foreløpig en julegave og kan dermed ikke brukes, hihi:p Det er forøvrig de deiligste kjolene å gå i, så egentlig burde de finnes i enda flere farger enn tre forskjellige, hadde jeg fylt opp skapet mitt altså!

Humlen og jeg pratet om mye forskjellig, jeg hadde skrevet en lang logg til henne, nesten tre sider. Forrige gang fikk jeg jo høre at loggen var litt kort, rundt en halv A4-side men det var fordi jeg knapt hadde brukt macen uken imellom timene og så hadde jeg jo stort sett bare hatt julemarkedet i hodet:p Så det fant jeg fort ut at jeg måtte gjøre noe med, dessuten klarer jeg ikke å bare holde meg til å skrive om yogaen jeg gjør, det blir alltid mye mer, noe som ikke gjør noe da. Når jeg var på vei til å gå spurte jeg om jeg skal fortsette å skrive logg, hun sa at hun regnet med at jeg tok det litt mer seriøst om hun skulle få lese det jeg skriver, noe som stemmer veldig godt egentlig, så det skal jeg, så lenge jeg har lyst til det selv da. Dessuten er det godt og ikke minst litt gøyt å skrive til henne! I tillegg skriver jeg jo dagbok men det er mer eller mindre bare fra timene hos henne, og litt andre ting innimellom da men den er det jo bare jeg som leser. 
Hun fikk også julegave av meg i dag, fikk til og med åpne den der og da, det syns hun var veldig bra, haha:p Julekort hadde jeg også skrevet, det måtte hun dele med vofsen sin da for jeg syns også at Humle-vofsen måtte få julekort, hun har jo tross alt hjulpet meg hun også!

I dag er det faktisk et halvt år siden Solstrålen fortalte meg at hun skulle slutte! jeg tenkte på det når jeg våknet imorges og det har jo egentlig gått fort da! det er straks fire måneder siden hun sluttet og jeg har allerede bodd i leiligheten i litt over fem måneder. I tillegg har jeg jo også gått hos Humlen i nesten ni måneder. Hvor blir egentlig månedene av?

Når jeg kom ut fra kontoret til Humlen var det så vanvittig deilig luft ute! Friskt og godt, litt sol som tvang seg igjennom regntunge skyer, ja, rett og slett nydelig! Siden jeg fortsatt ikke er helt ferdig med julegaver fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe med det! Så da gikk jeg inn på vinmonopolet, fant en som jobbet der og sa at jeg ville ha en god vin. Han lurte på hva slags vin, da sa jeg bare at det fikk han bestemme, jeg drikker ikke vin (liker det ikke) og har dermed ikke peiling. Da lo han litt og så fant han en god rødvin som jeg kjøpte, så håper jeg de som får vinen liker den da!:p Nå har jeg bare en gave igjen men den kjøper jeg på nettet så det går fort. Må også få tak i et lite glass eller en liten krukke, eventuelt så kjøper jeg bare et lite syltetøyglass, tømmer det og fyller det med det jeg skal gi vekk:p

Nå skal jeg fikse meg en yoga-bolster etter tips fra Humlen! Jeg har allerede en sånn avlang og rund pute men den er alt for myk så jeg må se om jeg har noe annet jeg kan fylle den med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar