søndag 4. desember 2016

Søndag 4.desember

Og så var plutselig denne søndagen over!
Hva har jeg gjort? tja, si det!? en ting jeg iallfall må innrømme til Humlen på onsdag er at jeg har sovet i dag, uuupss! men det ble bare en halvtime altså og det er jo innafor om jeg absolutt må ta en lur! Skylden legger jeg litt på beina, eller, rettere sagt på smertene som beina ble utsatt for, de var nemlig veldig fæle i formiddag og ingenting funket, jeg ble bare trettere og trettere og da er det like greit å ta en liten lur! Om det hjalp? tja, litt, ble iallfall mer våken og det var jo greit!

Planen var egentlig å bake men det orket jeg ikke, fikk heldigvis ryddet litt da! Har en del bøker på utlån og nå hadde jeg fått tre stykker tilbake, tre stykker som ikke har vært i samlingen siden før jeg flyttet, ergo tre bøker det måtte lages plass til. Jeg er perfeksjonist og fryktelig pirkete når det gjelder bøkene mine, det skal stå alfabetisk og selvfølgelig også kronologisk! Jeg har ingenting i mot at folk som er på besøk ser på ting jeg har og da gjerne tar på det men roter de i boksamlingen min så får de så ørene flagrer altså! og prøver de å ordne opp i uordenen de skapte får de bare beskjed om å la det ligge, det må jeg fikse selv, haha:p
Jeg har også fått strikket litt da, nå går det i en julegave jeg må ha ferdig så fort som bare mulig, så her gjelder det å strikke sånn at pinnene nesten gløder:p Har heldigvis en ukes tid på meg men jeg vet at en uke kan gå fryktelig fort så jeg kan ikke ligge på latsiden! Men om jeg strikker litt hver dag, helst litt mer enn litt, så skal det gå bra. Med en gang jeg er forbi mønsteret så går det nok kjapt!

Denne uken som står for døren nå er ikke akkurat så veldig rolig, iallfall ikke de tre første dagene da. Jeg har en følelse av det er noe jeg skal men at jeg glemmer det, tror det har noe med at jeg egentlig skulle til Raketten i morgen men siden jeg har avlyst timen så skal jeg jo ikke det likevel, er nok bare det at jeg egentlig hadde en avtale som henger litt igjen:p I morgen skal jeg på en koselig lunsj, tirsdag er det strikkeklubb, onsdag er det Humlen, torsdag fri foreløpig og fredag er det Fysio-damen før det er helg igjen! Og nå sjekket jeg nettopp facebook, der var det et innlegg om tilbud på yogamatter og tigthser, så jeg må nok innom byen og snope litt etter lunsjen i morgen!:D

2 kommentarer:

  1. Ukens merkeligste tilfeldige sammentreff! Havnet inne på bloggen din etter å ha googlet regjeringen fjerner rett til fri fysioterapi. Bladde bittelitt og er ganske sikker på at jeg har gått på de samme yogatimene som deg. Nå torsdag blir siste gang før jul. Håper du kommer :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er godt mulig det, Bergen er jo ikke sååå stor:)

      Slett