fredag 23. desember 2016

Kvelden før kvelden

Ja, nå er snart lille julaften over og selveste julaften straks klar! Er du klar? jeg ble det heldigvis i går kveld! Nå er alle gavene overlevert, noen ble også med meg hjem i retur:D

Denne dagen har vært lang, litt for lang for jeg våknet nemlig med et stooooort behov for å handle garn til et nytt strikkeprosjekt! Og når man får et sånt behov siste åpningsdag på et par dager må man rett og slett bare kaste seg rundt og ordne det!:p Altså, jeg hadde nok bokstavlig talt gått i veggen om jeg ikke hadde hatt noe nytt å strikke på nå med flere helligdager på rad altså!:p Jeg var også innom noe som heter Amalie Skrams hus og kjøpte en bok de har gitt ut, det er en samling med små fortellinger og dikt som brukerne der har skrevet. Humlen hadde kjøpt den og jeg fikk se i den, noe som gjorde at jeg fikk lyst på den selv etter å ha smålest litt raskt igjennom den. I tillegg har jeg vært i et familiebesøk, slik sikkert en god del tusen andre også har vært i kveld. Planen var å egentlig ikke være der så veldig lenge men så ble det litt forandringer i planen min, til det bedre, og det var veldig greit. Men det resulterte også i at jeg var der litt for lenge, det kjenner jeg nå når jeg kom hjem... samtidig var det verdt det for det var koselig da!

Planen var egentlig å gå og legge seg men jeg må alltid lande litt når jeg kommer hjem sent om kvelden. Ingen forandring i kveld der heller, resultatet? jo, jeg fant selveste Olsenbanden på tv og det må jeg liksom bare se! Altså, jeg kan alle filmene ut og inn, en god del replikkre også, men det går liksom ikke an å bare slå av tven når en av de filmene går!:p (at jeg har alle filmene på dvd trenger vi ikke å prate om da, hahaha:p) Filmen varer (dessverre) i en hel time til, tror ikke jeg blir værende oppe så lenge men man vet jo aldri:p Det er jo tross alt juleferie og Humlen trenger jo ikke å vite nøyaktig tidspunkt lyset blir slått av, moahahahaha! (Men leser hun dette her får hun jo det med seg, haha!:p)

God lille-julaften til deg!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar