torsdag 13. juli 2017

Endelig!

Ja, i dag var det endelig yoga hos verdens herligste Sommerfugl! Hun har jo vært på yogakurs i hele fire uker, det var rett og slett alt for lenge, det syns iallfall jeg:p 

Dagens time var Yin/Yang-yoga, veldig deilig! Yin åpner bindevevet og styrker leddene, yang øker utholdenheten og gjør musklene fleksible og sterke. Sommerfuglen skriver følgende om timen: Timen starter i rolig tempo med myke stillinger, så jobber vi oss etterhvert sakte opp i intensitet. Vi jobber med nøye utvalgte stillinger og arbeider tett med meridianene for å løse opp blokkeringer i energibanene i kroppen. Jeg digget det rett og slett! Så gjenstår det å se om jeg strakk beina for mye når jeg våkner i morgen:p Beina likte heldigvis timen og de har ikke sendt inn en eneste klage!:D Men Sommerfuglen snakket om at vi ville få energi av timen, jeg fikk isåfall sååå mye energi at jeg sovnet istedenfor, hehehe!:p For når jeg kom hjem og haddet spist lunsj og slappet av, så sluknet jeg og sov av og på i en hel time... Når jeg våknet var det bare helt håpløst og ettermiddagen var rett og slett helt ødelagt, men jeg klarte heldigvis å holde meg våken da!

At jeg sov er for såvidt ikke så veldig rart, jeg druknet nemlig i går kveld når jeg la hodet på puten og det preget, om ikke hele, så iallfall store deler av natten min... Humlen og jeg var innom barnet Live og jeg kjente på litt følelser og sånt mens vi satt og pratet, hun ble pakket ned igjen men tydligvis ikke godt nok... Lille Live vil nok bare ha litt oppmerksomhet og å bli sett, slik hun ikke ble den gangen. Det skal hun få også, men jeg har gjemt henne litt nå, hun skal heller få komme frem igjen når Humlen er tilbake på jobb, det godtok hun heldigvis, iallfall litt!

Nå har hele kvelden gått og jeg har gjort alt annet enn å skrive dette innlegget ferdig, hehe:p Jeg har spist både is, popcorn og sjokolade, snop og brus er nemlig lov hver dag om du vil når det er ferie:p Og så har jeg glodd på tv, det gjør jeg for såvidt ennå, det er jo agurk-tid på tv også, nesten bare reprise over alt, det er kjedelig men ikke så mye å gjøre med! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar