søndag 16. juli 2017

Nå er stillheten brutt... huseierne kom hjem fra ferien sin i går og nå er alle tilbake. Det var så deilig å ha et relativt stille hus i et par uker, kun eldstesønnen og katten som var hjemme og de gjorde ikke stort av seg heldigvis! Jeg var en smule bekymret for alene-hjemme-fester men det var heldigvis helt unødvendig!

Dagen i dag har gått til å eeh, glo på tv, lese og gå en miniatyrisk tur kun for å oppnå målene på aktivitetsklokken:p En relativt normal søndag for Live med andre ord:p 

I uken som kommer har jeg kun planer for tirsdag og torsdag, det er formiddagsyoga hos Sommerfuglen! På onsdag er det meldt pent vær så jeg lurer på om jeg skal legge turen til Humleplassen, for ut og gå, det skal jeg! Nå er det nesten to måneder siden jeg var der sist, det er alt for lenge altså! og så har jeg faktisk lyst til å bade! I fjor badet jeg allerede i begynnelsen av juni, i år har jeg bare vasset en eneste gang og det var i begynnelsen av mai... Det er jo ikke lange turen dit sånn egentlig men det gjør ingenting, det er deilig å bare være ute også!

Nå skal jeg spise litt kvelds og prøve å legge meg betraktelig tidligere enn hva jeg har gjort de siste dagene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar