onsdag 12. juli 2017

Tid for sommerferie!

I formiddag var jeg hos herlige Humle, det var vår siste time før ferien hennes for den starter i dag. Neste gang vi sees skal vi faktisk i møte med nav-damen, så derfor var hun et tema i dag. Det er alltid greit å prate igjennom ting før man skal på møte! Jeg er veldig spent på hva hun kommer til å si, jeg har jo ikke hørt noe fra henne utenom den standariserte innkallingen hun sendte meg! Siden jeg ikke fikk noe å si når det gjaldt slutt-rapporten fra avklarings-fyren så skal jeg sende nav-damen mailen jeg sendte han, da får hun mine tanker om det og så får hun det før møtet, det kan jo være greit fant vi ut! 

Humlen skulle også sende en melding til Dr.Østlending som jeg skal til om litt over to uker. Forhåpentligvis er han med på laget og vil hjelpe meg uten å stille alt for mange krav, sånn som Raketten gjorde med at jeg måtte få meg sko og slikt før hun ville henvise meg dit jeg ville. Jeg håper også han vil henvise meg til sykehuset i Tromsø, vil heller ha oppfølgning der hvor de faktisk er eksperter på cmt enn på Haukeland hos overleger som ikke interesserer seg det gram for pasientene sine! Egentlig har jeg bare dårlige erfaringer å ha mannlige fastleger men er jeg heldig så er Dr.Østlending i ca. samme gate som Solstrålen! Ingen kan overgå henne forresten da!:D Er han det så tror jeg ikke jeg får vanskeligheter med å prate med han!

Søvnen var nok en gang et tema! Jeg sover rett og slett alt for lite, ingen nyhet der altså. Men vi ble enige om at jeg kan forske litt nå i ferien ved å ikke ha alarmer på og se om jeg finner en rytme som kan gi meg litt bedre søvn! Det kommer jeg til å gjøre også, bare ikke de dagene jeg må tidlig opp og avgårde:p

I morgen skal jeg endelig tilbake til Sommerfuglen! jeg gleder meg vanvittig mye! det har vært noen lange uker uten yogaklasser altså! hun har hatt vikar så jeg kunne gått på timer men det er liksom ikke det samme som Sommerfuglen!:p

Nå skal jeg fikse en pizza til middag, kjøpte utrolig nok ferdiglaget deig i går, det gjør jeg egentlig aldri men noen ganger er det veldig greit å slippe å lage deigen! (selv om den er superenkel og rask å fikse da:p)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar