mandag 4. januar 2016

Årets første mandag

Det har vært en så utrolig vakker dag her på Vestlandet! Bitrende kaldt (har dog opplevd det eeeenda kaldere på Østlandet) og strålende sol som til og med har varmet bittelitt!<3 I tillegg skal været fortsette slik i flere dager fremover, det er jo fantastisk!

Jeg har vært en tur innom den gode Solstrålen i dag, det var som alltid godt å prate med henne! Smertene i beina var nok engang hovedtemaet! Nå er jeg henvist til nevrolog siden jeg ikke blir bedre, noe som vi hadde håpet på. Men det er veldig lang ventetid, hele fire måneder! Drar jeg til Haugesund slipper jeg unna med "bare" 12 uker, men det er litt langt å reise dit, går sikkert ikke an å rekke tur-retur på samme dag siden jeg må ta bussen. Hadde jeg hatt råd hadde jeg gått til en privat nevrolog men det er fryktelig dyrt, Aleris f.eks. skal ha fra FIRE TUSEN KRONER for utredning... har ikke nubbesjans, så da får jeg bare smøre meg med tålmodighet, er jo ganske vant til det når det gjelder helsevesenet dessverre.

I morgen har jeg en avtale med en advokat, blir veldig spennende! satser på at det går greit og at det forhåpentligvis går min vei! Vurderer å pakke med meg kameraet og gå på et fjell etter møtet, men vet ikke om det blir noe av. Får se an formen og hvor lite eller mye smerter jeg har...

Ha en god kveld!<3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar