søndag 31. januar 2016

For en lat søndag dette har vært!!! Har knapt orket å gjøre noe som helst, spesielt ikke noe særlig fornuftig! Det eneste har vel vært og spise, vaske klær og bake boller, om baking går under fornuftige ting da, haha!:p

Men det ble to brett med deilige skillingsboller, har allerede spist alt for mange:p

Ellers har jeg brukt dagen til å glane på tv, dvd med Rizzoli&Isles. Er veldig glad i krimserier! En gang på videregående ville jeg faktisk bli patolog men jeg hadde ikke sjans i havet til det, hadde verken de rette fagene eller karakterene. Og lysten var heller ikke så stor at jeg gjorde noe med det.

I morgen er det heldigvis time hos Solstrålen igjen! Planen er å ta beina fatt og gå på tur, iallfall komme meg ut i skogen! Tviler på at jeg kommer til å gå så langt og jeg skal ihvertfall IKKE gå samme rute som jeg gjorde sist! det så jo ikke langt ut på gps'en men det var langt, lengre enn langt, nesten som i eventyret om, eeh, en eller annen som jeg ikke kommer på akkurat nå. Synd det skal regne for ellers kunne jeg ha tatt med meg en bok og sittet under et tre og lest. 

Jeg er trett, har vært det i mange timer allerede og snart kan jeg krype under dynen. Forhåpentligvis kan denne natten bli god, iallfall bedre enn natten til i natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar