mandag 25. januar 2016

Tanker og tårer i skogen

I dag, etter at jeg hadde vært hos Solstrålen, gikk jeg meg en laaaang tur i skogen. Solstrålen fortalte meg nemlig om en relativt ny hengebro i skogen og den ville jeg sjekke ut. Jeg visste ikke hvor den var men jeg har gått i nærheten før. Heldigvis kunne hun fortelle meg hvor den var men siden vi tydeligvis har gått inn på turveien hvert vårt sted endte jeg opp med å gå litt feil. Så når jeg trodde jeg skulle gå til venstre, skulle jeg ha gått rett frem, haha:p hadde sikkert kommet til broen om jeg hadde gått andre veien, det er nemlig en rund løype, tror jeg da. 
Takket være en jogger, som ikke likte å bli stoppet virket det som, fant jeg frem. Heldigvis hadde jeg på meg dongeribukse, litt for mye ull, en god vinterregnkåpe og joggesko, dermed godt kledd for tur. I sekken hadde jeg til og med et hjemmestrikket sitteunderlag, og selvfølgelig en bok, så da var det bare å få tak i litt mat først.

På andre siden av hengebroen var det flere sittegrupper, til og med en bålpanne stod der. Jeg valgte benkene ved steinbordet, fant sitteunderlaget og boken og ble sittende lenge. Det var så innmari deilig å bare sitte der, høre elven bruse og noen fugler synge, nyte den kalde men friske vinterluften og bare puste! Mens jeg satt der kom noen tårer, litt på grunn av det jeg leste i boken men også på grunn av alt annet, heldigvis var det få mennesker som kom forbi der så jeg lot tårene bare renne. Det ble etterhvert mer enn bare litt tårer og jeg kjente panikken komme sakte men sikkert. Solstrålen og jeg hadde akkurat snakket om å puste med magen og være litt mer bevisst på hvordan man puster (har falt litt tilbake til gamle synder og puster mer med brystet enn magen...), dette hadde jeg heldigvis i bakhodet og det reddet meg denne gangen!

Først når fingrene mine var isende kalde av vinden reiste jeg meg opp og gikk videre. Men fordi jeg ikke helt klarte å tenke på hvor jeg skulle gå gikk jeg feil vei, jeg hadde en liten mistanke om det, likevel gjorde jeg ikke noe med det... Så det endte med at jeg måtte gå en veldig lang vei for å komme til bussen. Turen ble på nesten 7kilometer, eller, kanskje ca. 6km siden jeg hadde gått litt før jeg startet på turen. Jeg håper jeg ikke får svi for det i morgen med mer smerter i beina! Det positive er iallfall at jeg fikk se veldig mye av området Solstrålen jobber i enn jeg har gjort før!:D

Det var innmari deilig å være ute i skogen! Jeg savner naturen veldig her jeg bor nå! Har vel hatt hage, iallfall masse gress, trær osv. rundt blokk/hus, nesten alle steder hvor jeg har bodd, men her er det nesten ikke en eneste grønn flekk. Har noen små trær utenfor på den ene siden men ikke så mye mer enn det, og så er jo sjøen her men det er ikke noe rolige plasser i nærheten. Har jo også flere områder i nærheten men de er alltid så folksomme! Derfor er det godt å kjenne til sånne steder som jeg var på i dag! der er det veldig stille, iallfall i ukedagene og selv om det er et stykke å dra med buss finner jeg heldigvis roen der! 

Grunnet de mørke skyene, og forsåvidt litt lite batteri på kameraet, ble det værende hjemme, det angret jeg veldig på! Heldigvis hadde jeg telefonen med meg og det ble tatt noen bilder, her er ett av de:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar