tirsdag 12. januar 2016

Uuups!

Etter en lite kjekk natt våknet jeg og i det jeg åpnet øynene skjønte jeg at det var noe som ikke stemte! Det var nemlig ALT for lyst ute og mobilen lå ikke i sengen sånn den pleier å gjøre når jeg våkner. Merkelig! Men da skjønte jeg det! Jeg hadde jo glemt å skru på alarmene så det var jo ikke rart at klokken lyste 11.32 mot meg... var våket en laaang periode i natt/tidlig morgen, mulig det var litt senere enn jeg ville ha det til men fordi jeg var så innmari trett sjekket jeg ikke klokken, men jeg burde ha gjort det.

Husker du forresten han som ville ha tak i "Thereeeeeeesssseeeee"? Han som stod ute i regnet natt til 1.nyttårsdag? Han ja, han var tilbake i natt.... heldigvis gav han seg litt fortere denne gangen! Syns litt synd på både ham og Therese, spesielt henne, kan jo ikke være så veldig gøyt for henne at han står og gauler utenfor blokken hun bor i til alle døgnets tider.

Jaja, jeg kom meg opp og ut men dagen ble liksom litt ødelagt. Planen min var nemlig å dra tilbake til vannet jeg var på i går, bare at i dag skulle jeg ha med meg mat og kakao så jeg kunne kose meg med lunsj. Det ble det ikke noe av, var alt for sent å starte turen dit klokken tolv, men det kommer forhåpentligvis flere vakre vinterdager, kanskje ikke med trygg is men det får heller være:)

I morgen skal jeg til frisøren, egentlig hadde jeg tenkt å bare vente med hårvasken til timen. Men jeg skal til aldershjemmet mitt først og kan ikke stille opp med en lue tredd nedover hodet da!:p så derfor må jeg vaske håret nå, men denne gangen skal jeg ikke legge meg og så stå opp for å gjøre det! haha!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar