torsdag 7. januar 2016

Jeg har tydeligvis kommet inn i en veldig dårlig sirkel med tanke på natten og tidspunktet jeg står opp om morgenen, eller, rettere sagt formiddagen... nok en dag ble jeg liggende alt for lenge i sengen, våknet ikke skikkelig før klokken var halv elleve, var ikke ute av sengen før nærmere halv tolv eller noe sånt... Først når klokken var ett kom jeg meg ut av leiligheten, vanligvis pleier jeg jo å være ute senest innen halv tolv eller noe sånt (som regel da):p Vet ikke helt hva årsaken er, tror nok det er en blanding av smertene i beina, utmattelsen etter juletiden og ptsd`en?

Vandret litt uten mål og mening i dag, visste ikke helt hva jeg ville orke, var sliten og full av smerter så jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe som kunne bli for mye men jeg måtte ha luft. Det endte opp med at jeg dro til byen, hoppet på en ny buss videre og endte opp på et kjøpesenter hvor jeg vandret rundt en liten tur. Så dro jeg tilbake til byen, vandret litt til på et annet kjøpesenter og så fant jeg ut at burde få i meg litt mat. Så, for å trøste meg selv litt etter en dårlig natt gikk jeg og spiste deilig pasta på en billig restaurant. Matlysten er virkelig på bånn og ingenting frister så veldig mye, men det var likevel godt med litt varm mat. 


Her er et bilde av Mariakirken som jeg tok i går, den er helt fra år 1180 og er faktisk 
den eldste bevarte bygningen i Bergen. Den er også kjent som Tyskekirken fordi den var sognekirken for de tyske handelsmennene i byen fra 1400-tallet til 1766. Ble pusset opp for fryktelig mange millioner kroner nå for noen år siden. Jeg har aldri vært inne i den men den skal visst være veldig fin.

I kveld skal jeg ta sovemedisin, må se om det kan funke slik at jeg kan få en bedre natt og være litt mer opplagt i morgen! I tillegg skal jeg sette på vekkerklokken som står i stuen, den tok juleferie og har visst fortsatt ferie, men nå er det straks slutt på den!:p 
Nå går det i Nattpatruljen på max eller noe sånt, liker sånne serier hvor man får et innblikk i forskjellige yrker. Forresten, NCIS er visst det jeg ser på på nå:p ble litt opphengt i wordbrain på mobilen og glemte innlegget, haha:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar