onsdag 20. september 2017

En god prat!

Det gikk greit å komme seg opp i dag, selv om det var fryktelig vanskelig for jeg var absolutt ikke våken når alarmen ulte klokken 8! Som vanlig fikk jeg litt dårlig tid, planen var å ta bussen men siden jeg spiste frokost under ti minutter før avgang forandret jeg planene. Egentlig hadde jeg ikke så lyst til å gå ned, men det var faktisk deilig og jeg var veldig heldig og slapp unna regnet!

Timen hos Humlen var vanvittig god! Først pratet vi om Brennpunkt som gikk på NRK i går, det var ufattelig tøft for meg å se på! Jeg gråt både i går kveld og i morges når jeg var hos henne og vi pratet om det. Men det hjalp og det var godt å prate med henne om det! I tillegg gjorde vi litt yoga sammen og hun har magiske evner når det gjelder å få meg til å slappe av! Når hun snakket meg langt, langt vekk til et fantastisk sted var jeg nesten på nippet til å sovne og jeg ble veldig rolig og avslappet. I tillegg klarte jeg å holde på den følelsen når jeg gikk derfra, det var som om jeg var tullet inn et tynt slør av eeh, tja, noe godt! Og det beste av alt er at sånn er det faktisk ennå!:D


Siden jeg gikk fra Humlen allerede litt over elleve fant jeg ut at jeg ikke kunne dra hjem. Da hadde jeg blitt sprø, gått på veggen og så krøllet meg sammen i sofaen og sovnet! Så istedenfor dro jeg på shopping! Grunnet ombygging, stengte gangveier og dermed midlertidige nye gangveier havnet jeg rett i en bokbutikk når jeg kom frem. Der gikk jeg rett på den nyeste boken til Jørgen Jæger og jeg kunne ikke bare gå forbi, så da ble den med meg ut av butikken, hihi:p Så sullet jeg rundt etter noe fornuftig å spise, det ble en fryktelig søt lunsj - skolebolle og kakao hos Lie Nielsen:p Etterpå svidde jeg av en god del penger en ting, nemlig ny iPad:D Den er veldig lekker, det ble nemlig en i rosegull! Nå gjelder det bare å finne et skikkelig etui til den, jeg vil ha et fint ett, og helst i skinn!

Det ble en god del timer jeg var vekke, men jeg slapp heldigvis unna den intense trettheten jeg var litt bekymret for at ville komme! Natten ble nemlig så som så og jeg sov ikke mer enn seks timer til sammen. Nå derimot er jeg rimelig utladet, gleder meg til jeg kan krype under dynen om ca. to timer, om jeg er flink da! Og forhåpentligvis blir denne natten betraktelig bedre enn hva natten til i dag var! Heldigvis pleier de aller fleste nettene natt til dagen etter jeg har vært hos Humlen å være gode da!

Nå skal jeg koke litt vann og lage litt te, se resten av Lukusfellen og deretter Søsken på tv2. I morgen er det tid for yoga hos Sommerfuglen igjen og det gleder jeg meg veldig til! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar