torsdag 28. september 2017

Yoga på en torsdag

Yogaen vant i dag! det blåste nemlig så mye at jeg ikke hadde så veldig lyst til å gå på tur. Vi var bare seks stykker som kom, så vi hadde god plass til å breie oss skikkelig! Det gikk i nyre- og blæremeridianene, meridianer er også kalt for kroppens energibaner. I dag og vi var innom både solhilsen, katt&ku, hunden, trebeint hund, kaninhopp og noen andre stillinger jeg ikke klarer å huske navnene på! Jeg finner dessverre ingen gode nettsider om dette, iallfall ikke på norsk, kanskje Sommerfuglen har noen forslag til meg!

Dessverre slo beina seg fullstendig vrange og ble rett og slett drit vonde! det har aldri skjedd på yogaen før og jeg skjønner ikke hvorfor de bare ble sånn! Det var ingen ukjente stillinger jeg holdt på med når de ble sånn, så jeg tror kanskje det bare var tilfeldig. Men det resulterte i at jeg ikke hadde noe annet valg enn å høre på de og legge meg i barnets stilling og bare puste meg igjennom smertene. En liten mulighet for at smertene i beina kom helt ut av det blå er at vi jobbet med stedene i kroppen frykten sitter. Men om det er det som er årsaken vet jeg ikke da, kanskje, kanskje ikke.

Når yogaen var over dro jeg på shopping, visste om en butikk som skulle ha salg på tursekker, så da måtte jeg bare slå til!:p Jeg kjøpte jo en sekk i sommer og den er veldig grei til små turer og når jeg skal til Humlen, strikkeklubben osv. Men om jeg vil på en tur som krever litt mer, sånn som til Humleplassen, og gjerne har med sitteunderlag, kamera, kanskje en ekstra jakke, matpakke og drikke, så blir den akkurat litt for knapp.

I morgen skal jeg til naprapaten igjen, jeg grugleder meg! Hun skal få noen spørsmål angående ryggen min fra Humlen å bryne seg litt på, haha:p Godt mulig hun har gode svar og forklaringer på det vi lurer på!

Nå skal jeg glo på tv og strikke litt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar