mandag 4. september 2017

Endelig ute!

I dag har jeg fått nyte litt kjølig høstsol! Jeg er langt ifra frisk men jeg er heldigvis frisk nok til å både gå til Fysio-damen og ikke minst å være ute i solen!:D At jeg knapt har pust og blir svimmel for ingenting er en annen sak.

Takket være bussen ble jeg nesten litt forsinket til Fysio-damen, jeg rakk det på sekundet men det jeg måtte betale for det var ikke så veldig greit! Jeg styrtet nemlig oppover en trapp ved å ta to og to trinn og det taklet ikke kroppen særlig bra. Så når Fysio-damen så meg og hørte meg prate sendte hun meg bare rett inn på benken med streng beskjed om å roe ned og få pusten tilbake! I tillegg kjeftet hun litt på meg, for jeg trenger ikke å styrte avgårde for å være presis hos henne, det går nemlig helt fint å komme litt over tiden! Det trengte jeg å høre! 

Etter timen hos henne var det ikke så veldig mye å finne på, var en hel time til bussen min skulle komme... Så da var det bare til å sulle rundt på senteret, dessverre er det veldig fort gjort da det ikke akkurat er de mest spennende butikkene der. Men så kjøpte jeg litt lunsj og fant ut at jeg kunne dra til sjøen og vente der, på veien handlet jeg litt mer men det tok de aller siste kreftene jeg hadde. Når jeg til slutt kom meg til busstoppet nærmest sjøen orket jeg ikke å gå mer, så da spiste jeg lunsj der istedenfor mens jeg så på alle som hastet avgårde for å rekke de forskjellige bussene:p Og til slutt dukket endelig bussen min opp og jeg kunne komme meg hjem igjen etter noen timer.


Noen ganger driver jeg med "på denne dagen" i dagboken min akkurat sånn som facebook holder på med. Det har jeg også gjort nå og jeg valgte å gå tre år tilbake på denne dagen skjedde det mye. Det er ikke alltid det er så lurt at jeg gjør sånt men det som står der fra 04.09.2014 var heldigvis stort sett bare greit. Blant annet så fant Solstrålen og jeg ut at tiden var inne for henvisning til psykolog, min daværende store skrekk rett og slett, at det skulle ta over halvannet år før jeg fant den rette var det ingen av oss som visste! For før jeg kom til Humlen var jeg blant annet innom en psykolog som ville tilby meg gruppeterapi og en behandlingsform som kalles EMDR, det står for Eye Movement Desensitizaton and Reprocessing. Hun var fryktelig gira på dette her og var skråsikker på at begge deler ville være det rette for meg! Problemet var bare at for å få prøve EMDR-metoden MÅTTE jeg igjennom gruppebehandlingen og der backet jeg ut. Det var nemlig en gruppe med hele ATTEN pasienter i og alt i meg bare strittet imot og skrek at dette ville ikke jeg være med på!:p

Nå skal jeg tulleringe litt til Pinnsvinet, moahahaha!:p God kveld alle sammen!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar