lørdag 23. september 2017

Ut på tur

ÅÅh, det er såååå irriterende med internett når det ikke fungerer skikkelig! ulempen med å dele internettet med huseieren er at jeg ikke kan fikse sånn selv med en gang... i tillegg er det dessverre litt dårlig dekning her nede hos meg, og da blir jo alt verre når det i tillegg fusker litt! Heldigvis har jeg mye mobildata så jeg kan alltid ty til delt internett om jeg ikke gidder å flytte på meg:p

I dag har det vært et helt fantastisk vær og jeg har vært ute på tur! Det tok litt tid før jeg kom meg ut da, først litt over tre låste jeg døren og la i vei, da hadde jeg glodd på VM samtidig som jeg leste:p Ikke visste jeg helt hvor jeg ville gå heller men jeg fant ut av det mens jeg gikk i gaten. Siden det var såpass sent på dagen fant jeg ut at jeg skulle droppe en topptur, derfor gikk jeg langs et vann, faktisk et sted jeg ikke har gått før. Der var det veldig fint men også fryktelig vått og gjørmete... så til slutt snudde jeg og gikk en annen vei tilbake. Det var veldig deilig å gå i skogen, høre alle fuglene, se alle øyestikkerne som fløy rundt og nyte den gode høstluften!


Dommen ble hard hos naprapaten i går, det sa jeg også til henne på torsdag, haha:p Men hun har veldig tro på at hun kan hjelpe meg med klumpen i halsen og andre stive og vonde muskler! Jeg ante virkelig ikke hva jeg gikk til før timen, jeg ante ikke engang hvordan behandling naprapati er for noe! Men hun fortalte mer enn gjerne, og kort fortalt finner hun triggerpunkter som er vonde, holder på de sånn at musklene slipper sakte men sikkert. Og heldigvis slapp jeg unna gangsperr og mye vondter etter behandlingen, jeg kjenner bare at jeg er fryktelig øm i noen muskler om jeg tar på de. Jeg gleder meg iallfall til neste time om en uke! Det hadde vært utrolig kult om dette kan hjelpe på mitt årelange problem!

Nå skal jeg slå av både tv og Macen og lese litt, er jo ikke noe fornuftig eller gøyt eller noe som helst å glo på. Kjøpte jo Jørgen Jægers nyeste krimbok på onsdag og nå har jeg bare rundt 150 sider igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar