fredag 29. september 2017

Slutt på sommeren nå?

Nå er kanskje årets siste sommerdag er på hell og ute har det så smått begynt å regne. Og i morgen kommer visst høsten for fullt med regn, vind og alt som hører til... men, men, vi kan jo egentlig ikke klage etter de helt fantastiske dagene som vi har hatt!

I dag har jeg vært hos naprapaten min igjen, det var heldigvis ikke like vondt som forrige gang! Hun kunne også svare på Humlens nysgjerrighet angående ryggen min! Jeg fikk også en øvelse av henne som jeg kan gjøre, så nå har jeg enda en på den milelange listen over øvelser... neida, den er ikke så lang men det er vel ikke så langt ifra, haha:p

Hva helgen bringer aner jeg ikke, har iallfall ingen planer ennå! Jeg håper i det minste at jeg får sove like godt i natt som det jeg fikk forrige fredag! Og så får nok beina noe å si også, det skjedde jo et eller annet med de på yogaen i går og det har fremdeles ikke gitt seg...

Akkurat nå angrer jeg på at jeg sa opp TV2Sumo! For det er jo nemlig ingenting å se på tv i kveld! jeg har en haug med kanaler men jeg finner likevel ikke noe jeg har lyst å se på. Er det en serie jeg følger med på så er det så godt som garantert en episode jeg har sett minst en gang før... Ikke har jeg DVD-spiller heller, for jeg har nemlig kjøpt ny Mac som selvfølgelig ikke har CD-rom. Og nå må selvfølgelig nettet bare bølle seg! 

Tror jeg skal finne litt kvelds å spise, kanskje strikke litt og sterkt vurdere om jeg skal legge meg tidligere enn ellers, for jeg kjenner at jeg begynner å bli trett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar