tirsdag 12. september 2017

Sukk!

Sukk! Denne kvelden har gått så fort! Og har jeg gjort noe fornuftig slik jeg burde? nope! Eller, jeg har drukket te da, det vil jeg påstå er fornuftig, haha!:p
Ute høljer det virkelig ned! Takrennene er fulle og vannet plasker i asfalten, på bilene spruter nok vannet ganske høyt oppover og vinden uler i trærne. Høsten er virkelig kommet, har du lagt merke til hvor fort mørkt det blir nå for tiden? Skulle virkelig ikke tro at vi bare er kommet til 12.september altså!

Dagen i dag har som vanlig blitt tilbragt på strikkeklubben, og for en gangs skyld så var det faktisk relativt rolig der! Flere av de som maser aller mest dukket ikke opp, faktisk var det bare en av fire masekopper der i dag og det merket vi alle! Det er litt deilig! 

Dessverre er det evinnelige maset om julaften startet allerede, mas, mas, mas! Skjønner ikke hvorfor det skal begynne allerede nå egentlig! Det er jo fremdeles over tre måneder til julaften! Men jeg har allerede bestemt meg jeg! jeg tar en reprise fra i fjor og tenker fortsatt at den beste julen jeg kan ha er å få være i fred og tilbringer julaften alene! bare at denne gangen satser jeg på at maten ikke blir svidd, hahaha:p 

Men nå er klokken så mye at jeg tror jeg rett og slett skal legge meg! Siden det er onsdag i morgen betyr det at jeg skal til Humlen, da kan jeg ikke sove vekk formiddagen og derfor er det greit å ikke være alt for sen i seng:p Det spørs bare om jeg får postet dette innlegget da, internettet har visst sluttet å fungere kan det se ut som... sånt er irriterende, spesielt når man ikke kan fikse sånt selv! ulempen med å dele internett med huseier er når sånt skjer når klokken nærmer seg halv tolv om kvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar