tirsdag 15. november 2016

Latter-tirsdag

I dag var det mye latter på strikkeklubben, rene hønsegården og i perioder verre enn det også... likevel var det koselig! Jeg fikk høre at jeg hadde vært savnet forrige tirsdag og det var koselig da! 

Nå er jeg supersliten, var sent hjemme i går kveld, på farten hele dagen, litt for mye men alt i alt var det likevel verdt det da! Istedenfor å roe meg ned når jeg kom hjem, begynte jeg å skjære opp stoff sånn at jeg kunne stå tidlig opp i morges og begynne å sy... plutselig var klokken tolv og da var det bare å komme seg i seng så fort som overhodet mulig! Hadde ikke fått gjort yoga så jeg tok en liten økt før jeg stupte til sengs:p Og planen om å komme meg tidlig opp, den funket IKKE! men jeg fikk skåret opp litt mer stoff før jeg løp av gårde til strikkeklubben!:p

I morgen skal jeg grytidlig opp! det gruer jeg meg veldig til, syns ikke det er gøyt å skulle rekke ting tidlig om morgenen, rett og slett fordi jeg fungerer så dårlig og dermed er frykten for å forsove meg enda større... Planen er heldigvis klar da, tar en tidligere buss, så får jeg heller stå og vente litt lengre, er bedre det enn å risikere å miste bussen til sykehuset og dermed komme for sent til timen... aner ikke hvordan trafikken er her i området når alle skal på jobb, vet ei heller hvordan bussene er, er de stappa eller går de ofte nok til at de klarer å holde ruten? Så derfor er jeg heller føre var! Når jeg er ferdig på sykehuset er det strake veien til Humlen, har time halv ett men det skal gå, jeg har trippelsjekket bussene!

Fikk en telefon i sted mens jeg satt og skrev her. En dame som absolutt måtte skravle, hun maste heldigvis ikke noe om å få meg på besøk nå da, det er jeg glad for! Men jeg må visst komme på besøk før jul... altså, sjansen for at det skjer er uhyre liten, tror jeg da! 

Men nå skal jeg sy litt tror jeg:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar