søndag 6. november 2016

Søndag og sol, iallfall ute!

Ja, solen skinner på en vakker blå himmel med noen få skyer på. Likevel sitter jeg inne, jeg hadde nok hatt godt av en tur ut men jeg kjenner også at det er noe jeg ikke vet om jeg orker... Er både trist og lei og trøtt i dag. Og så er det, utifra værmeldingen, rimelig kaldt ute, derfor er det like greit å bare tilbringe dagen inne i sofaen med masse ull + en ovn som går for fullt!

I uken som kommer har jeg bare to avtaler, det er deilig kjenner jeg! Må innom Fysio-damen en liten tur i morgen og enten flytte eller avlyse ukens time, den kræsjer nemlig med Humlen på fredag! Selv om timene hos Fysio-damen er viktige så er faktisk Humle-timene et par hakk viktigere, iallfall i mine øyne. Tror forresten at både Fysio-damen og Humlen er enige med meg i det! 
Mulig jeg kan klare å få til en tur ut til Bamse og Karamell, det hadde vært godt! Karamell må jo få gave siden hun nettopp har hatt bursdag:D

Forresten, Solstrålen, har du lest Sagaen om Isfolket? da skjønner du sikkert hva jeg mener hvis jeg sier at Tengel den Onde minner meg veldig om en viss person du fikk høre en del om når jeg gikk til deg! (ikke i nedadgående slekt men i en annen gren av slekten.) Har tenkt på det siden jeg begynte å lese bøkene, så på loggen Humlen fikk på onsdag hadde jeg faktisk skrevet det opp siden jeg har glemt å si det hver eneste gang. Hun har også fått litt kunnskap om den personen, når hun leste det lo hun vanvittig og hun er enig i at de beskrivelsene hun har fått av personen kan passe til Tengel den Onde:p 

Nå skal jeg få i meg litt mat, vurderer om jeg skal spise en supertidlig middag eller om jeg skal vente litt, klokken er jo ikke så veldig mye! tror det blir en litt sen lunsj istedenfor, magen min sier nemlig at den vil ha mat  med en eneste gang og ikke vente på at ting blir stekt og varmet, best å høre på den tror jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar