torsdag 3. november 2016

Det store spørsmålet!

Jeg vet ikke helt om jeg vil gå på yogaen i dag! det sitter grådig langt inne og jeg blir bare mer og mer i tvil! Tror Humlen har veldig rett i at jeg ville hatt større utbytte av å gå på et vanlig yogakurs enn et kurs hvor det bare er mennesker med psykiske lidelser som går! Faktisk har jeg fikset meg et plass på et vanlig yogakurs men det starter dessverre ikke før i januar, så det er en stund til.

Det store spørsmålet er vel om jeg skal holde ut på kurset jeg går på eller om jeg bare skal slutte tvert nå!? på en måte er det jo veldig bra for meg å gå der, den derre sosiale aktiviseringen, og så har jeg fått veldig god kontakt med en av de andre og jeg har ikke så lyst til å miste kontakten med henne... vi har jo hverandre på facebook da så vi kan jo fortsette å ha kontakt... men samtidig så føler jeg vel egentlig at det er mer slitsomt enn nyttig, så der har jeg jo egentlig svaret på det store spørsmålet! likevel er det noe som sitter litt igjen i meg ved å slutte! ikke kan jeg gå til hun som har kurset med tankene mine heller, hun kommer ikke til godta at jeg vil slutte, det skjønte jeg ganske fort etter at kurset startet... jaja, får tenke litt mer på det!

Nå skal jeg henge opp en maskin med ull, hørte at maskinen ble ferdig for en liten stund siden! Etterpå skal jeg koke litt vann og lage litt kakao, jeg fryser selv om jeg sitter med masse, masse ull på meg... om litt over en times må jeg rusle til bussen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar