lørdag 12. november 2016

Rydding = yogarom!

Jeg holder på å rydde det lille soverommet mitt, det har egentlig fungert som et litt sånn roterom og så har tørkestativet stått der. Men nå har mye havnet i boden rett innenfor det lille rommet slik at gulvet er blitt litt ryddigere. Planen er nemlig å ha det som yogarom, sånn delvis iallfall!

Greia er at det er en gjeng med småunger som holder på med sparkesykler rett utenfor stuevinduet mitt, det er helt greit det altså! Er blitt vant til lydene de lager når de kommer susende forbi, har pratet med de en gang også, han ene lurte nemlig veldig på hvor jeg skulle og hvem jeg var:p De har også oppført seg helt fint, inntil i går kveld da... da hadde jeg akkurat begynt med litt øvelser og så dundret de til på vinduet, jeg skvatt så jeg hoppet i taket, noe de selvfølgelig fikk med seg før de føk avgårde, selvfølgelig hylende av latter. Og joda, jeg skjønner jo at det kan være morsomt, men det var ikke særlig morsomt for meg! Jeg blir livredd av sånt, selv om jeg vet at de ungene ikke vil meg noe vondt på noen som helst måte, problemet er bare at jeg faller tilbake i fortiden og det er vondt! Jeg skvetter fryktelig lett, noe som er fryktelig slitsomt! 
Heldigvis blir jeg ikke livredd hver eneste gang men Blomsterdame S skremte meg en gang så jeg hylte, da lo hun godt, det gjorde jeg også! Jeg satt nemlig og fikset på et strikketøy for en av de andre damene på strikkeklubben, men siden det av og til er som å være i en hønsegård er det ikke alltid så lett å konsentere seg. Derfor hadde jeg satt meg inn på kontoret til Blomsterdamene sånn at jeg kunne få litt fred fra all kaklingen, og så kom hun og spurte om jeg ville ha et brød:P

En annen fordel med at det er ryddig der inne er at det kan være litt lettere å finne igjen ting når jeg trenger det! er jo greit å slippe å måtte rydde seg igjennom alt rotet først:p Og så kan jo yogamatten bare bli liggende uten at det gjør noe! Skal også henge opp iallfall ett bilde på vegge der, det må jeg gjøre på soverommet også, er på tide når jeg har bodd her i straks fire måneder jo!:p

Nå er det bare noen uker igjen til julemarkedet jeg skal være med på, har litt lite ting så det er egentlig noe jeg må gjøre noe med... problemet er bare at strikkelysten er vekke, noe som er grådig dumt!!! Mulig jeg rett og slett skal dra frem symaskinen i morgen og se om jeg får sydd noe som jeg kan selge? noe mer må jeg iallfall trylle frem på et eller annet vis!

Ser at Max Manus skal gå på tv nå klokken ni, det er en god film men samtidig mye bråk og skyting. Har litt lyst til å se den, kan jo forsøke og se hvordan det går, trenger jo ikke å ha så mye lyd på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar