torsdag 24. november 2016

Boller, yoga og strikketøy

Karamell svarte meg til slutt i går kveld om at de skulle på jobb i dag men da var klokken alt for mye til å begynne å bake boller. Så derfor stod jeg opp tidlig imorges og lagde en halv bolledeig og bakte skillingsboller til to av de beste! Det var fryktelig tidlig, eller, det var vel mer det at jeg sovnet sent i natt som gjorde at det var litt vanskelig å stå opp. Men det gikk, jeg rakk det med gooood margin, bollene var dog ikke så veldig kalde men det gjorde ingenting siden jeg skulle ha alle med.

Jeg kom når det var lunsj, selv om ingen av de hadde skikkelig lunsjpause da:p Men begge to syns bollene var fantastiske og Bamse måtte bare smake selv om han egentlig går på en diett for han vet av erfaring at de er så gode at han bare ikke kan la være, hihihi!:p Det var veldig, veldig koselig å være der ute og jeg ble der i et par timer. Det gjorde veldig godt! Ny avtale rett før jul, de har det så travelt frem til da at det ikke er så lett å komme på besøk uten å forstyrre de veldig. Da er det bedre å bare vente til de har det litt roligere sånn at de kan sette seg ned uten at ting de må gjøre bare hoper seg opp mens vi spiser lunsj!

Bamse og jeg snakket litt om nevrologen, Raketten og henvisninger, han syns det var veldig teit at ingen av de ville henvise meg til smerteklinikken. Han foreslo at jeg skulle gå privat for å se om det går bedre, men det er jo fryktelig dyrt! Om jeg ikke husker feil så jobbet Solstrålen på volvat, hadde hun fortsatt gjort det kunne jeg godt ha vurdert og gjort det! Forhåpentligvis ordner det seg til slutt, hadde Fysio-damen hatt muligheter til å henvise hadde hun gjort det, regner jeg med da:p

Det er jo torsdag i dag og det betyr jo i teorien yogakurs. Men det er bare i teorien, ikke i praksis! Jeg skulket nemlig, igjen, moahahaha!:p For å si det sånn så gleder jeg meg innmari til kurset jeg skal begynne på i januar, tror Humlen gleder seg også, hun er nemlig veldig nysgjerrig på hvordan jeg syns det kommer til å være. Forhåpentligvis kommer det til å være vel verdt pengene det koster! og så blir det vel enda mer penger brukt videre på timer der da.

Nå sitter jeg og strikker, begynte på et sjal i sted, egentlig burde jeg sy men jeg har tatt en pause:p Har en plan om hva jeg vil sy men jeg har ikke nok stoff i lilla til å gjøre det, derfor må jeg en tur innom en butikk i morgen:p Burde bruke TNS-apparatet litt til, må levere det tilbake til Fysio-damen allerede i morgen, om jeg ikke er heldig og får låne det en uke til da! Tror jeg må spørre henne om det er mulig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar