fredag 11. november 2016

Tenk det - innlegg nr. 500!

Kjære mine trofaste lesere, (vet egentlig bare om Solstrålen da:p) og alle dere stumme klikkere som tilfeldigvis kommer dumper innom her!:D
Det er ikke forresten ikke så veldig mange av dere stumme klikkere da men noen virker det som om det er. Beklageligvis kommer de fleste av dere fra sånne sider som dere egentlig burde holde dere langt, langt unna!!! Dette er innlegg nr. 500! i tillegg nådde jeg 9000 sidevisninger her for noen dager siden, ikke så veldig særlige store tall akkurat, sånn i forhold til bloggene som er mer populære men det er da noen. Har brukt litt over halvannet år på det, ikke så verst det da:p



Jeg startet bloggen litt tilfeldig, tror jeg da, og så glemte jeg den litt en stund. Men så kom sommeren og om sommeren så tar jo folk ferie, det gjorde også Solstrålen. Da hadde jeg plutselig ingen å prate med, derimot hadde jeg en blogg å skrive i, litt sånn egenterapi, det funker det også! Og så bare fortsatte jeg med skrivingen.



Hvorfor jeg skriver blogg nå er ikke så godt å si, jeg liker å skrive og Solstrålen sa at hun skulle fortsette å følge med her inne, det gjør at jeg fortsetter å skrive:) Men det er ikke bare derfor da, skriving har alltid vært terapi for meg, bare å spørre Frøken My det! hun hadde svare strevet med å lese alle stilene mine, den ene verre enn den andre... var mye som kom ut i de altså. Jeg har til og med skrevet en stil som hun nektet å gi karakter på, det var det nok mye som skulle til for at hun lot være å gjøre! Egentlig hadde det vært litt morsomt å prate med henne om det nå, over 12år siden jeg gikk ut av ungdomsskolen! for jeg har vel egentlig alltid lurt på hva hun tenkte når hun leste det jeg skrev!



I dag snakket Humlen og jeg om det å skrive, det er nemlig noe vi begge er veldig glade i! vi har egentlig samme drøm når det kommer til skriving, hun har bare kommet betraktelig lengre enn meg da:p Men kanskje jeg også kommer dit en gang? det hadde jo vært gøyt!

Forhåpentligvis vil det bli minst 500 nye innlegg på denne bloggen!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar