tirsdag 29. november 2016

Novembers siste tirsdag

I dag har jeg vært på strikkeklubben, det var som vanlig veldig koselig! litt for mye hønsegård men det varer heldigvis ikke konstant! Vi er en liten gjeng som nesten alltid blir sittende litt lengre, det er veldig koselig! Fremdeles er jeg den yngste men det gjør ingenting, tror det bare er Blomsterdame S og jeg som er under 50, med forbehold om feil gjetting av alder da:p Men har alder egentlig noe å si? på en måte er jo det viktigste å være sammen med folk og ikke isolere meg fullstendig da!

Julemarkedet nærmer seg med stormskritt, jeg aner ikke om jeg skal bruke mer energi på lage ting eller om jeg har nok! det er så vanskelig! i tillegg må jeg jo prise alt sammen! heldigvis har jeg mange eksemplarer av samme ting og sånn sett få forskjellige ting, så da er det ikke så mange forskjellige priser jeg skal finne, det er jo greit! Tror jeg uansett tar en pause i kveld, sydd mye de to siste dagene, og har jo fortsatt tre hele dager på å sy så da går det greit:p Så istedenfor å sy burde jeg egentlig rydde litt, er ikke så veldig rotete men nå ligger det trådbiter stort sett over hele leiligheten, ikke så lurt å klippe masse for å så glemme det i det man reiser seg opp og dermed dra det med seg rundt... hahaha:p Og så er det jo greit å ha det litt ryddig sånn at jeg etterhvert kan pynte til jul! for selv om jeg ikke er så glad i denne høytiden så skal det pyntes, en eller annen gang!

I morgen skal Humlen og jeg på tur, det gleder jeg meg veldig til! Dessverre ser det ikke ut som om vi er så veldig heldige med været slik vi har vært de to forrige turene våre, det er litt dumt! Men samtidig så er det jo også deilig å være ute i regnvær da, så lenge man har skikkelig klær på seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar