søndag 13. november 2016

Sy-søndag

Det ble ikke yoga på "yogarommet" likevel i dag, jeg våknet og hadde lyst til å sy... altså, jeg har gjort yoga men den ble gjort i stuen som vanlig. Greia var at jeg hadde jo et helt ryddig gulv, hva er vel bedre da enn å bare legge alt det nydelige stoffet du har utover og håpe på litt inspirasjon mens du drømmer om alt du har lyst til å sy!?:p Det tok et par timer men til slutt klarte jeg å finne ut hva jeg ville sy, det ble trekantpunger, fant stoff og glidelåser til tolv stykker, foreløpig har jeg sydd to og en halv:p var på vei til å sy ferdig den tredje men etter litt trøbbel med undertråden og litt sånt, fant jeg ut at jeg burde gi meg mens leken var god, for hodet begynte å koke litt! 
Egentlig var det ikke det jeg ville sy, egentlig vil jeg sy et lite lappeteppe til f.eks. dukker eller bamser som jeg kan selge på julemarkedet. Har masse stoff men ikke noe som helst som kunne være bakstykket og da kom jeg ikke så veldig langt akkurat:p Altså, stoffet som er baksiden skal jo være fint det også men man trenger jo ikke å bruke det fineste. Så i morgen skal jeg på shopping rett og slett! Mer stoff, mer vatt og flere nåler til maskinen!

Ellers er det det bare tre dager til jeg skal på Haukeland igjen, syns det er umenneskelig tidlig med time halv ti, altså, det er jo sånn sett ikke tidlig i det hele tatt, bare spør Solstrålen, hun ler sikkert når hun leser dette:p Men altså, jeg må dra hjemmefra ganske tidlig, og reiseveien, med buss vel og merke, er litt komplisert, iallfall for meg som hater å ha dårlig tid... Har funnet en grei plan, håper jeg da, må iallfall gå hjemmefra halv åtte, så tidlig har jeg ikke vært ute av huset på, tja, kan ikke huske hvor lenge!

Hva resten av uken bringer vet jeg ikke helt, jeg skal garantert på strikkeklubben på tirsdag! og så skal jeg selvfølgelig til Humle etter Haukeland på onsdag, der er tilbaketuren timet og tilrettelagt sånn som Egon Olsen sier:p Yogaen på torsdag står og vaier litt, vurderer sterkt å slutte men får meg liksom ikke helt til det. Har full støtte av Humle i å gjøre det, det er veldig greit kjenner jeg! Må kjenne litt mer på det tror jeg!

Nå skal jeg krype under dynen og forhåpentligvis blir denne natten rolig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar