mandag 8. mai 2017

Aaau!

Aauu! jeg har så vondt i nakken min! skjønner ikke hva gale jeg har gjort for at den skal bli sånn! tror jeg har ligget litt forskjært, for jeg våknet nemlig med vondt en eller annen gang i natt...

Til tross for vond nakke så har jeg vært ute og vandret, planen var å finne noen lekre nøster med garn som jeg kan trylle om til et trekantsjal! Ønsket var noe lignende garn Solstrålen fikk noe i i fjor men det måtte jeg bare gi opp, sånn er det når man kjøper garn i det store utlandet! Derimot fant jeg en grådig lekker rosa farge i lanett fra sandnes garn! Å strikke et sånt sjal er jo grådig kjedelig, sånn egentlig, men samtidig så er det et veldig enkelt prosjekt som er godt å ha når jeg trenger noe som ikke krever for mye tenkning!

Vanligvis gjør jeg jo yoga hver dag men i dag har jeg ikke engang lagt meg ned på bolsteren min... stort sett hver eneste bevegelse jeg gjør med hodet er vondt og derfor fant jeg ut at det kanskje er like greiest å la være. Håper virkelig at den har det bedre i morgen altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar