mandag 29. mai 2017

En lang dag

For en lang dag dette har vært!
Jeg startet dagen med å treffe noen små svane-nurk og en veldig beskyttende (og fresende) mor, så utrolig vakre! Så hadde jeg avtalen hos politiet, det var jo en opplevelse i seg selv, hehe:p Altså, sist gang jeg fikk pass var det veldig lite som skulle til, da var det bare å ta et bilde i automaten som stod i gangen på politikammeret, fylle ut noen papirer og dobbeltsjekke høyden min, da fikk jeg også ha brillene  meg. Men nå, nå var det plutselig bilde uten briller! og i tillegg så skulle fingeravtrykkene mine registreres også! Likevel tok det nok faktisk kortere tid enn hva det gjorde sist gang for, eeh, litt over elleve år siden!:p Jeg fikk såvidt se bildet, jeg ser veldig trett ut uten briller så jeg er spent på å se det ferdige resultatet!:p Heldigvis fikk jeg beholde det gamle passe mitt! damen hullet forsiden og klippet av en eller annen bit og så stemplet hun "makulert" i det.

Etter at jeg hadde vært hos politiet gikk jeg til bryggen og satte meg, der kom svanefar og han ville veldig gjerne ha litt mat men jeg hadde dessverre ingenting å gi han. Da svømte han litt fornærmet vekk før han kom tilbake og gikk til angrep på bryggen, hahaha! Mens jeg satt på bryggen fikk jeg plutselig en mms av Fysio-damen, hun måtte avlyse fredagstimen vår men samtidig så hadde hun lagt ved et bilde av to små skjønne skapninger, nemlig hennes veldig ferske barnebarn<3

Og så var det tid for å møte denne veilederen i dette avklaringsopplegget til nav. Han var helt ok, kanskje en smule for innpåtrengende men det virker som om han har litt forståelse likevel. I tillegg har han tydeligvis ikke så mye annet i hodet enn at det finnes en jobb for absolutt alle, man må bare finne den! Men samtidig så tenker jeg at det skal ikke være sånn at jeg skal ut i arbeid for enhver pris heller, jeg skal kunne leve i tillegg. Mulig han klarer å løse det, jeg er iallfall åpen for det. 
Jeg fikk +poeng for å ha printet ut cven min og tatt den med til han slik vi fikk beskjed om på fellesmøtet, det er visst bare to av ti som gjør akkurat det:p Aktivitetsplan måtte også lages, den inneholder fire punkt, det første er å sende han cv`en min, det har jeg allerede gjort, det andre er å fylle ut en haug med (dumme) spørmål, det har jeg begynt med men har heldigvis en uke på meg da. Punkt tre er kartlegge arbeidsmarkedet og muligheter og punkt fire er å vurdere arbeidsutprøvning dersom vi finner noe fornuftig. Han er grådig optimistisk, jeg kjente når jeg satt der at jeg ikke er like optimistisk som han men kanskje han kan klare å snu meg på det!? En ting jeg vet helt sikkert er iallfall at han har helt horrible stoler å sitte på! Siden det er 2.pinsedag om en uke skal jeg først tilbake om to uker, så får vi se hva som skjer videre da!

Etter en time hos han dro jeg til byen, bussen hjem hadde akkurat gått og det var en time til neste. Siden jeg hadde gått ned så ville jeg ikke gå hjem igjen, derfor var planen å ta bussen opp til kjøpesenteret og vente der til neste buss. Jeg kom til et kjøpesenter men det var grådig lengre unna enn planlagt, jeg ble nemlig oppslukt av boken og fulgte ikke med på veien, haha:p Så da var det bare å finne en rema-butikk, hamstre havregryn, kjøpe litt lunsj og finne bussen hjem igjen. 

I morgen er det strikkeklubben igjen, jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli! Om stemningen blir slik den var forrige tirsdag så har jeg bestemt meg for å gå tidligere, eller, iallfall gjøre et forsøk på å gå tidligere, eller, det kommer litt an på hvem som er tilstede rett og slett!

Resten av kvelden skal gå til strikking, litt lesing, kanskje litt skriving og sannsynligvis masse tv-gloing, haha:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar