tirsdag 16. mai 2017

Bunaden er på plass og reserveplanen er lagt

I dag har jeg vært ute og fartet mye, først var jeg på strikkeklubben, det startet veldig koselig meeen så kom all den herne sykdomspraten igjen... Det gikk i psykopatiske og voldelige eksmenn, psykiatikere som gav sprøyter som gjorde at all insulinen forsvinner fra kroppen(?) uten å informere pasienten skikkelig (vel og merke tilbake til 70-tallet eller noe sånt da), depresjon, lungeembolisme, kols, kreft både her og der, diverse typer revmatisme og helt sikkert noe mer. Sånt prat er slitsomt, det er helt greit i små grupper, gjerne bare to stykker som prater, men ikke i et rom hvor alle andre som ikke er en del av samtalen må høre det! Jeg vurderte faktisk å gå mye tidligere enn vanlig men ble likevel værende, for det var jo innimellom veldig koselig!

Når jeg gikk derfra var jeg skikkelig langt nede i humøret, all sykdomspraten gjorde meg skikkelig deppa rett og slett! Likevel dro jeg langt avgårde, målet var å hente bunaden min, det var ikke barebare for å si det sånn! En liten stund holdt jeg på å bli totalt gal, ting var nemlig ikke der de skulle være og jeg ender nok opp med noen blåmerker for jeg slo meg både her og der mens jakten foregikk... Men til slutt hadde jeg funnet alt og jeg kunne dra hjem, det var godt for jeg hadde ikke klart et minutt til der!

Så, om humøret mitt blir et par hakk bedre er jeg klar for morgendagen! Snakket med Blomsterdame S og hun sa at alle som vil er hjertelig velkommen til å gå i toget, så jeg har muligheten til det om jeg vil:D Men da må resten av dagen gå så knirkefritt som overhodet mulig, spesielt strykingen av bunadsskjorten, tror jeg kommer til å jukse litt og bare ta ermene, kragen og det som syns foran:p Om alt går på tverke og ingenting er greit når morgendagen kommer, så har jeg både Humleplassen og sofaen som reserveplaner. Ikke at jeg har handlet så mye inn til reserveplanene men fryseren har heldigvis en del boller og is i seg og termosen kan alltids fylles opp med vann sånn at jeg kan drikke både te og kakao om det blir skogstur, eller sofaen!:)

Nå skal jeg spise litt middag og bare gjøre minst mulig tror jeg:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar