torsdag 4. mai 2017

Ups, nok en litt for lang dag!

Denne dagen har også vært alt for lang! Men samtidig så har det vært en koselig dag da! Dagens første avtale var hos herlige Humle, vi pratet om mye, blant annet om cirkel of security, angstanfallet mitt for en uke siden, relasjoner til søsken og mye mer. Neste time hos henne skal vi også gjøre litt yoga. Humlen har nemlig en teori om at jeg har bygget opp en mur når det gjelder fortiden min og at jeg er veldig flink til å ikke gå inn i de følelsene. Jeg har rett og slett blitt litt for god til å holde muren oppe. Men så har det dukket opp ting når jeg har gjort yoga, blant annet gjorde det det forrige torsdag når jeg var hos Sommerfuglen. Så kanskje muligens det er veien å gå for å klare å få fatt i de! Det blir iallfall spennende å se om det går!

Etter timen hos Humlen var jeg med Pinnsvinet, vi var på shopping og jeg fant en veldig fin sommerkjole på lindex og siden det var salg så ble den med meg hjem:p Vi har også vært ute og fartet nå i kveld, det var veldig koselig og veldig morsomt. Innebar alt for mange mennesker så jeg slet en del men det gikk sånn passe, jeg klarte å holde meg flytende og det er det viktigste!

I morgen er det tid for Fysio-damen igjen og når jeg er ferdig hos henne så skal jeg på tur! Planen er å gå til Humleplassen for nå lengter jeg veldig etter det stedet og trenger litt påfyll derfra! Men hva helgen skal inneholde vet jeg ikke helt, tror jeg bør ta det med ro rett og slett! Heldigvis er det meldt pent vær, det er bra for da kan jeg jo sitte ute og nyte solen, kanskje jeg er så heldig at jeg til slutt blir brun!:p Jeg skal også jakte på min nye favoritt-te, nemlig yogi sin lakriste! Fantastisk god! Likte relax-teen også, så jeg tror jeg må ha en pakke av den også! Så nå er nok Humlen enig i at jeg er blitt voksen siden jeg drikker (og kjøper) te, hahahahahaha!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar