onsdag 3. mai 2017

Laaaaang dag!

En alt, alt, alt for laaaaaang dag har dette vært... heldigvis koselig da, så det var verdt det! Ulempen er bare at morgendagen også er lang, heldigvis er den oppstykket og ikke minst så inneholder den bare gode ting, blant annet Humlebumle! Litt rart å skulle til henne en torsdag da, med unntak av tre onsdager, fire med i dag, tror jeg, har jeg vært hos henne hver eneste onsdag i hele 2017!

Natten i natt var rene marerittet, beina tok nemlig fyr når jeg la meg og hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg nok trodd at de virkelig brant! Ingenting funket, ikke orket jeg å prøve så veldig mye forskjellig heller, jeg var nemlig ekstremt trett i tillegg. Til slutt må jeg jo ha sovnet, for jeg våknet opptil flere ganger. I drømme flyktet jeg fra en brann men flammene forsvant jo aldri, kanskje ikke noe rart når det var beina som brant! Dessverre våknet jeg siste gang med skikkelig vondt i hodet, det legger jeg ene og alene på søvnen! Heldigvis var hodet fint igjen når jeg hadde spist frokost.

Dagen i dag har stort sett blitt tilbrakt ute i solen, det har vært veldig deilig! Satser på at jeg ender opp med å få litt farge etterhvert!

Nå skal jeg drikke litt te, tror det er en chai-te, og så skal jeg etterhvert finne sengen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar