tirsdag 2. mai 2017

Skrivesperre...

Egentlig har jeg lyst til å skrive veldig mye men det virker nesten som om jeg har fått litt skrivesperre... alt er klart men det kommer liksom ikke lengre enn i hodet mitt, prøver jeg å få det ned på "papiret", altså macen:p, får jeg ikke ut et eneste ord av det jeg vil skrive... fingrene mine har lyst itl å danse over tastaturet men det har bare stoppet fullstendig opp! Det er veldig kjedelig!!! 
Egentlig hadde det vært veldig praktisk om jeg bare kunne koble en USB-penn til hjernen min og så bare lastet over historiene og tankene over på den og inn i macen!

Men, men, solen har iallfall skint fra skyfri himmel i dag! Har jeg vært ute? nja, ikke så veldig mye som jeg kanskje burde! Det var nemlig tid for strikkeklubben igjen, der kom det faktisk veldig få men vi ble en liten gjeng som satt og skravlet en del timer. Når Pinnsvinet skulle gå endte jeg opp med å bli med henne, vi var innom jobben hennes en liten tur og skravlet med de som var der før vi dro hjem igjen. Da var jeg fullstendig utladet og tanken på å sove litt fristet veldig, men det ble bare med tanken altså!:p For soving på dagtid, det er fy det! ikke sant, Humlen?:p

Morgendagens planer er forandret, vet ikke helt om jeg syns de er til det bedre da... eller, jeg kan gjøre det jeg hadde planlagt men jeg vet ikke om jeg vil ha med meg noen på det jeg egentlig skulle, skal plutselig være med noen nemlig... faktisk så vil jeg ikke ha noen med meg dit, det føles litt feil på en måte! og jeg vil ikke risikere å ødelegge det jeg har akkurat der, det blir ikke ødelagt andre steder enn i hodet mitt da men jeg kjenner veldig for å bare ha det for meg selv, iallfall en stund til. Det er liksom mitt og ingen andres! eller, det er mitt og mange andres, blant annet Humlens og muligens Solstrålens men det er noe annet kjenner jeg:p Jaja, får se hva det blir til, uansett så tror jeg det kan bli koselig!:D I tillegg skal jeg dobbelt opp på torsdag, både Humlen og en annen ting, så jeg kan heller ikke tappe meg for energi i morgen, det MÅ jeg prøve å ha i tankene mine!

Nå skal jeg koke litt vann og smake på en av teene jeg fikk av Humlen, kveldens te heter "relax" og det passer jo veldig bra siden det snart er natt!:p

Bloggen min fyller forresten tre år om noen dager, jeg vurderer å ha en give-away men vet ikke helt om det er noe poeng. Det er dessverre flere utenlandske "lesere" her inne enn norske og virkelige lesere... men følg med, det kan jo plutselig hende at jeg finner ut at jeg vil ha det:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar